Språk/Language

Grosvadsskolan söker lärare i Ma och NO

Publicerad: 18 september 2020
Sista ansökningsdag: 4 oktober 2020

Arbetsuppgifter

Arbetet består i huvudsak av undervisning i matematik och NO-ämnena. Tjänsten kan kombineras med annat ämne. Från vårterminen 2019 arbetar Grosvadsskolan heltidsmentorer. Detta innebär att du som pedagog inte kommer ansvara för mentorskapet för en elevgrupp utan får mer tid att ägna dig åt det pedagogiska arbetet, utveckla din egen undervisning och skapa tid för att utveckla din egen lärarroll. Du kommer fortfarande att ansvara för elevomdömen och sedvanlig dokumentation inför utvecklingssamtalen.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i matematik och/eller NO. Vi ser gärna att du är intresserad och har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt i det flerspråkiga klassrummet. Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill.

Samverkan för bästa skola

Grosvadsskolan deltar i Skolverkets projekt Samverkan för bästa skola. Det är ett treårs- projekt som startade läsåret 2019-2020. Skolan har från och med höstterminen 2020 personlig kontakt med Karlstads universitet för att hitta olika metoder, arbetssätt och verktyg för att förbättra våra elevers studieresultat.

Om jobbet

Ort: Finspång
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 201102 eller efter överenskommelse
Lön: Månadslön
Sök jobbet senast: 4 oktober 2020

Kontakt

  • Eva-Britt Junkka
    072-1438366