Finspångs kommun

Språk/Language

Boka idrottsanläggning

Sport- och anläggningsenheten i Finspångs kommun ansvarar för ut­hyrningen av kommunala idrottshallar, gymnastiksalar och lokaler.

Bilden visar entré-delen av Arena Grosvad i Finspång.

Hyra gymnastiksal och idrottsanläggning

Har du frågor om vad det kostar att hyra arenorna och lokalerna på Aluceum och Grosvads idrottsplats? Då ska du kontakta sport- och anläggnings­enheten på Finspångs kommun. Via dem kan du även hyra kommunens gymnastiksalar.

Tillfälliga ändringar

Finspångs kommun tog under 2023 över driften för all sport- och fritidssverksamhet. Som en följd av detta genomförs nu uppbyggnad av organisationen och en översyn av strukturer och rutiner för kommunens arenor, lokaler och gymnastikhallar.

För verksamheter och föreningar

Verksamma föreningar i Finspångs kommun kan boka hallar och lokaler för sin verksamhet genom att kontakta sport- och anläggnings­enheten på Finspångs kommun.

För privatpersoner

I nuläget är det inte möjligt för privatpersoner att boka hallar och lokaler. En upphandling av ett digitalt bokningssystem pågår och först därefter blir det möjligt för privatpersoner att boka.

Har du frågor?
Kontakta sport- och anläggningsenheten i Finspångs kommun om du har fler frågor.

Prioriteringsregler för tider i sport- och gymnastikhallar

Barn- och ungdomsverksamheter prioriteras vanligtvis först när kommunens sport- och gymnastikhallar fördelar ut sina tider.

Kontakt

För att kontakta sport- och anläggning kan du använda e-post formuläret nedan.


Sport- och anläggningsenheten

sportochanlaggning@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång

Arena Grosvad Actic

085-192 11 00
kundsupport@actic.se

Grosvadsvägen 5, 612 41 Finspång