Finspångs kommun

Språk/Language

Arena Grosvad - en multisportarena

Arena Grosvad är Finspångs nöjesområde för idrott, bad och avkoppling. Här kan du ta del av härliga upplevelser, äventyr och motion. Området ägs och drivs av Finspångs kommun.

Inomhusidrott

På Arena Grosvad finns Aluceum som är en arena för inomhussporter; som tennis, squash, badminton, volleyboll, basket, handboll och innebandy.

Utomhusidrott

På Grosvads idrottsplats hittar du arenor för löpning, längdskidor, MTB-cykling, fotboll, friidrott, bandy, ishockey, skatepark, discgolf och andra sporter.

Äventyrsbad, simhall och relax

Bad- och friskvårdsanläggningen erbjuder ett av Sveriges härligaste äventyrsbad. Här finns bland annat två vattenrutschkanor, ett vattenland och ett miniäventyr för de minsta. För den som gillar motions- och träningssimning finns även en 25 meter lång bassäng. Dessutom finns en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten.

Bad- och friskvårdsanläggningen innehåller även relaxavdelning och gym.

Actic ansvarar för badområdet på uppdrag av Finspångs kommun.

Kartillustration över Arena Grosvad.

Har du frågor om vad det kostar att hyra arenorna och lokalerna på Aluceum och Grosvads idrottsplats? Då ska du kontakta fastighetsavdelningen på Finspångs kommun. Via dem kan du även hyra kommunens gymnastiksalar.

Tillfälliga ändringar

Den 1 juni tar Finspångs kommun över driften för all sport- och fritidssverksamhet. Det innebär att även Arena Grosvad berörs. I samband med detta kommer det att ske tillfälliga ändringar för att hyra kommunens arenor, lokaler och gymnastikhallar.

För privatpersoner

Från och med 1 juni har vi inte möjlighet att ta emot bokningar från privatpersoner. Kontakta fastighetsavdelningen i Finspångs kommun på angiven mejladress om du har fler frågor.

För verksamheter och föreningar

Du som har en verksamhet eller är med i en förening ska kontakta fastighetsavdelningen på Finspångs kommun om du vill hyra lokal.

Fastighetsavdelningen

fastighetsavdelningen.distributionsgrupp@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång

Barn- och ungdomsverksamheter prioriteras vanligtvis först när kommunens sport- och gymnastikhallar fördelar ut sina tider.

Relaterad information

Via länkarna här under hittar du mer information om området, aktiviteter och idrotter.

Kontakt

Fastighetsavdelningen

fastighetsavdelningen.distributionsgrupp@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång

Arena Grosvad Actic

085-192 11 00
kundsupport@actic.se

Grosvadsvägen 5, 612 41 Finspång