Språk/Language

Om våra webbplatser

finspang.se är Finspångs kommuns officiella webbplats. Här finns information om de tjänster och den service som kommunen erbjuder samt länkar till viktig samhällsservice som bedrivs inom kommunens koncern, till exempel i bolag.

Vårt mål är att du snabbt ska hitta den information du behöver oavsett om du använder en dator, surfplatta eller mobil.

Vi arbetar aktivt med att göra webbplatsen bättre. Har du frågor, synpunkter, förslag eller idéer tar vi tacksamt emot dem!

Innehåll på webbplatserna

Kommunikationsavdelningen har det övergripande ansvaret för den tekniska plattformen och gemensam information. Respektive verksamhet inom kommunens organisation ansvarar för sin information på webbplatserna. Du hittar oftast kontaktuppgifter på respektive sida.

Om andra organisationer eller myndigheter bättre kan svara på din fråga, länkar vi oftast vidare till deras webbplatser.

Vi skriver bara om det vi ansvarar för!

Viss information som till exempel protokoll, styrdokument och sammanställningar finns som pdf-filer. För att kunna läsa pdf-filer måste du ha ett program som heter Adobe Reader. Det är gratis och du kan ladda ner det från Adobes webbplats.

Tillgänglighet

Webbplatsen följer Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) för att göra webbplatsen, innehållet och tjänster tillgängliga för en bred mottagargrupp, inklusive personer med olika typer av funktionsnedsättningar.

Viss information som till exempel protokoll, styrdokument och sammanställningar finns som pdf-filer. För att kunna läsa pdf-filer måste du ha ett program som heter Adobe Reader. Det är gratis och du kan ladda ner det från Adobes webbplats.

Personuppgifter på webben

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Det kan till exempel vara namn, adress, personnummer, fastighetsbeteckning, en bild men även en ljudupptagning där rösten kan identifieras.

Kakor (cookies) på webbplatsen

På finspang.se används kakor bland annat för att samla in statistik över besök på webbplatsen. Informationen används för att bättre förstå våra besökare så att vi kan utveckla och förbättra webbplatsen.

I din webbläsare har du möjlighet att begränsa hur kakor lagras på din dator. Du kan ställa in om du vill att kakor ska lagras automatiskt, om du vill ge ditt godkännande när en webbplats begär att få lagra en kaka eller om kakor inte ska sparas på din dator.

RSS / prenumerera på nyheter

Med hjälp av RSS (Really Simple Syndication) kan du prenumerera på bland annat nyheter och driftstörningar som publiceras på webbplatsen. Genom att prenumerera på ett eller flera RSS-flöden får du information direkt i din webbläsare, mobiltelefon eller RSS-läsare.

Kontakt

Robert Davidsson
Kommunikatör och projektledare
Kommunikationsavdelningen

0122-851 37
kommunikation@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång