Språk/Language

Grosvadsskolan söker lärare i Idrott och hälsa

Publicerad: 18 september 2020
Sista ansökningsdag: 18 oktober 2020

Arbetsuppgifter

Arbetet består av undervisning i idrott och hälsa i årskurs 6-9. I tjänsten ingår även under vårterminen 2021 mentorskap för en klass i årskurs 6. Mentorskapet delas med ytterligare en pedagog i arbetslag 6, som du kommer att tillhöra. Du ansvarar för elevomdömen och sedvanlig dokumentation inför utvecklingssamtalen.

Från vårterminen 2019 arbetar Grosvadsskolan med heltidsmentorer i årskurs 7-9. Detta innebär att pedagogerna i arbetslagen för årskurs 7-9 inte ansvarar för mentorskapet för en elevgrupp utan får mer tid att ägna sig åt det pedagogiska arbetet, utveckla sin egen undervisning och skapa tid för att utveckla sin egen lärarroll. Ansvaret för elevomdömen och sedvanlig dokumentation inför utvecklingssamtalen finns fortfarande kvar.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i idrott och hälsa. Vi ser gärna att du är intresserad och har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt i det flerspråkiga klassrummet. Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill.

Samverkan för bästa skola

Grosvadsskolan deltar i Skolverkets projekt Samverkan för bästa skola. Det är ett treårs- projekt som startade läsåret 2019-2020. Skolan har från och med höstterminen 2020 personlig kontakt med Karlstads universitet för att hitta olika metoder, arbetssätt och verktyg för att förbättra våra elevers studieresultat.

Om jobbet

Ort: Finspång
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2021-01-07
Lön: Månadslön
Sök jobbet senast: 18 oktober 2020

Kontakt

  • Eva-Britt Junkka
    072-1438366