Finspångs kommun

Språk/Language

Sommarjobb och semester­­vikariat

Varje sommar söker vi dig som vill göra skillnad och bidra i Finspångs kommuns verksamheter. Vi erbjuder flera olika semestervikariat. Ansökningstiden för sommarjobb 2024 är öppen till och med 31 mars.

Två medarbetare i hemtjänsten sitter på kontoret och dokumenterar.

Semestervikariat - för dig över 18 år

När du arbetar som semestervikarie får du ett roligt och mer ansvarsfullt arbete där du stöttar upp under ordinarie personals semester. Inför sommaren 2024 söker vi semestervikarier till äldreomsorg och social omsorg. Du kan ansöka om semestervikariat via annonsen nedan.

Som semestervikarie kan du arbeta hela sommarperioden, vilket är mellan 1 juni och 31 augusti. Du fyller själv i hur mycket du önskar arbeta och under vilka datum när du skickar in din ansökan till oss.

För dig som vill arbeta som semestervikarie tillämpar vi individuell lönesättning som baseras på erfarenhet och utbildningsbakgrund. Lönen är högre när du arbetar som semestervikarie än feriearbetare eftersom du har mer ansvar i din arbetsroll som semestervikarie.

Tusentals skäl att jobba i sommar - bonustrappan

Du som jobbar som semestervikarie inom social omsorg eller vård- och omsorgsverksamheter sommaren 2024, har möjlighet att ta del av bonustrappan.

Sommarjobb - för dig som går på gymnasiet

Feriejobb är till för dig som går i gymnasiet och eventuellt lite yngre. Feriearbete är ett jättebra första arbete för dig som är ung och vill få en inblick i olika arbeten.

Mer om alla våra vikariejobb

Kontakt

Finspångs kommun

0122-850 00
kommun@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång