Finspångs kommun

Språk/Language

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av engagerade och duktiga medarbetare, även när det inte finns lediga jobb utannonserat. Om du är intresserad av att jobba i Finspångs kommun behöver du göra en spontanansökan.

Medarbetare i hemtjänsten sitter vid ett bord och tar emot ett samtal.

Därför ska du jobba i Finspångs kommun

Finspångs kommun är en trygg arbetsgivare där det finns en varm och nära gemenskap bland de anställda. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs för ett välfungerande samhälle. Här får du vara med att påverka och göra skillnad varje dag.

Så ansöker du

  • För att kunna göra en spontanansökan behöver du först trycka på någon av länkarna nedan som du är intresserad av. Följ sedan instruktionerna på sidan och svara på frågorna som ställs i ansökningsformuläret.
  • I din ansökan är det viktigt att du bifogar CV och ett personligt brev om dig. Där kan du berätta mer om dig själv och inom vilket område du är intresserad av att arbeta inom.
  • När du har följt instruktionerna och är klar med alla frågor avslutar du med att skicka in din ansökan, den sparas därefter i två år.

Gör spontansökan här

Vad händer sen?

Efter att du skickat in din spontanansökan kommer den till vår bemanningscentral som tar hand om din ansökan och går igenom den. Bemanningscentralen tittar även om du jobbat i Finspångs kommun tidigare och i så fall var du jobbat.

När det finns ett passande jobbförslag så återkommer vi till dig, men observera att vi inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.

Kontakt

Finspångs kommun

0122-850 00
kommun@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång