Finspångs kommun

Språk/Language
Montagebild på personal med texten "Vi driver Finspång framåt"

Vill du jobba som vikarie?

På den här sidan hittar du information om hur det är att arbeta som vikarie i Finspångs kommun, vilka verksamheter som är i behov av personal och hur du du gör en spontanansökan.

Vi behöver personal inom dessa verksamheter

Social omsorg

Var med och gör skillnad inom social omsorg. Här blir du en viktig resurs till att ge god service och skapa trygghet för de boende.

Äldreomsorg

Som vikarie inom äldreomsorgen bidrar du till att de äldre får en varm och trygg miljö att vistas i. Här kan du jobba inom både hemtjänst och äldreboende.

Måltidsservice

Som vikarie inom måltidsservice blir köket din arbetsplats, och du är med och kvalitetssäkrar måltidsverksamheten i Finspång kommun.

Lokalvård

Bli en nyckelperson som vikarie inom lokalvården! Var med och bidra till att Finspångs kommuninvånare får rena och fina miljöer att vistas i.

Medarbetare i hemtjänsten håller i en jacka i ett omklädningsrum.

Möt Zlata, vård­biträde

I Hällestad, utanför Finspång, finns en hemtjänst. Där jobbar Zlata som vårdbiträde. Zlata började sin karriär som semestervikarie 2019 och är idag tillsvidareanställd.

Hon beskriver sitt jobb som roligt, spännande och händelserikt. Zlata menar också att en förutsättning för att trivas i hemtjänsten är att tycka om att jobba med människor och ta ansvar.