Finspångs kommun

Språk/Language

Förmåner som anställd

Det finns många fördelar med att arbeta i Finspångs kommun och vi erbjuder våra medarbetare en mängd förmåner. Beroende på vilken yrkesroll du har kan förmånspaketet se olika ut.

Kvinna stretchar efter träning

Oavsett vilket yrke du har är vår gemensamma uppgift att erbjuda tjänster av den absolut högsta kvaliteten. För att vi ska kunna uppnå detta är det viktigt för oss att du hittar en balans mellan arbete och fritid, att du känner motivation i din anställning och att du får en hög livskvalitet genom att arbeta i kommunen.

Nedan kan du se några av de förmåner som vi erbjuder.

Friskvård

Vi tycker att det är viktigt att du ska må bra och orka balansera både arbete och fritid. Därför erbjuder vi dig som tillsvidareanställd ett friskvårdsbidrag på 2 000 kr. Du som visstidsanställd är också berättigad friskvårdsbidrag som baseras på din anställningstid.

Förmånsportal

Som anställd får du tillgång till vår förmånsportal, Benify. Där kan du läsa mer vad vi erbjuder för att öka din livskvalitet samt få tillgång till en mängd olika rabatter som du kan använda hos många olika företag.

Personalklubben Kommandå

Alla medarbetare är utan kostnad medlemmar i personalklubben Kommandå som bland annat erbjuder avgiftsfria aktiviteter och teaterresor till reducerad kostnad.

Försäkring

Som anställd hos Finspångs kommun omfattas du av flera olika försäkringar via våra kollektivavtal. Till exempel ingår sjukförsäkring och arbetsskadeförsäkring. Hos oss kan du känna dig trygg!

Pension

Din pension består av tre delar: allmän pension, tjänstepension och privat pension. Tjänstepensionen är en kollektivavtalad pension som betalas av Finspångs kommun som din arbetsgivare.

Arbetstid

I många verksamheter har du flexibel arbetstid som ger dig en bättre balans mellan arbete och fritid.

Semester

Du har 25 semesterdagar. När du fyllt 40 år får du 31 dagar och vid 50 år är du uppe i 32 dagar, alltså drygt sex veckors semester. Du kan även ha möjlighet att byta semesterdagstillägget mot extra lediga dagar. Syftet är att vi vill ge dig möjlighet till ytterligare återhämtning.

Kontakt

Finspångs kommun

0122-850 00
kommun@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång