Finspångs kommun

Språk/Language

E-tjänster och blanketter

På Mina sidor kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter.

E-tjänster

När du utför ett ärende via en e-tjänst, gör du det digitalt, när som helst på dygnet. I och med att du signerar din ansökan eller anmälan med din e-legitimation, går ärendet digitalt direkt till en handläggare. Genom att logga in på Mina sidor kan du följa dina ärenden, göra kompletteringar eller skicka meddelande till handläggaren.

Blanketter

Om du inte kan göra ditt ärende via e-tjänst, skriver du ut aktuell blankett, fyller i den för hand och signerar med penna. Den ifyllda blanketten skickas in till Finspångs kommun och till den adress som är angiven. Ärenden som skapas vid inskickad blankett går inte att följa via Mina sidor.

Frågor och förslag

Om du har problem eller behöver hjälp med en specifik e-tjänst så hittar du kontaktuppgifter på e-tjänstens startsida.

Har du frågor om Mina sidor eller saknar du någon e-tjänst? Hör av dig till oss, alla förslag är välkomna. Du skickar enklast in ditt förslag genom att använda e-tjänsten Förslag på nya e-tjänster. Du kan även kontakta oss på e-postadressen minasidor@finspang.se.

Kontakt

Finspångs kommun

0122-850 00
kommun@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång