Språk/Language

Träffpunkt Finspång

Kommunens träffpunkter är öppna verksamheter för seniorer. Träffpunkterna är en avslappnad och trivsam mötesplats för seniorer att umgås, delta i aktiviteter eller fika.

Gymnastik på Storängsgårdens äldreboende

I Finspång finns i dagsläget två träffpunkter i tätorten och en i Rejmyre. Det finns också en finsk träffpunkt på Storängsgården. Det är gratis att besöka våra träffpunkter men fika sker till självkostnadspris samt kan vissa evenemang kosta pengar. Om en aktivitet kostar pengar informera vi om det i förväg.

På träffpunkternas egna sidor nedan kan du läsa mer om vilka öppet­tider och aktiviteter som våra träffpunkter erbjuder. Där hittar du också kontaktuppgifter till varje träffpunkt.

Rekommendationer för besök på träffpunkt

Finspångs kommun följer rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, för att bromsa smittspridningen av covid-19. För våra träffpunkter innebär detta:

Träffpunkt Ankaret och Östermalmsträffen

Som besökare till träffpunkt Ankaret och Östermlamsträffen måste du föranmäla dig till de aktiviteter du önskar delta på. Du hittar information om aktiviteter och kontaktuppgifter under respektive träffpunkt nedan.

Träffpunkt Dalen och träffpunkt med finsk inriktning på Storängsgården

Från och med 23 december håller båda verksamheterna stängt och pausar sina aktiviteter tillfälligt, beslutet gäller just nu tillsvidare. Så snart verksamheterna kan starta upp igen kommer det information om detta.

Läs mer om våra träffpunkter

Kontakt

Marie Stark
Enhetschef träffpunkter, frivilligverksamhet och anhörigstöd samt nattpatrull
Sektor vård och omsorg

0122-858 84
marie.stark@finspang.se

Auroravägen 16, 612 40 Finspång