Finspångs kommun

Stora salongen

Vår största lokal, här får upp till 391 personer plats. Lokalen är perfekt lämpad för större konferenser, föreläsningar, företagsbiovisningar, utbildningar, teater och konserter!

Stora Salongen på Kulturhuset Finspång

Letar du efter Finspångs största lokal publikmässigt med en fast scen? Då är Stora Salongen lokalen du letar efter. Här har vi en stor scen med en publikkapacitet på 391 personer samt tre rullstolsplatser. Det finns även en möjlighet att dela av salongen.

Här har du möjlighet att skapa presentationer och utbildningar utöver det vanliga med hjälp av husets bioprojektor (obs! ingår inte i basutbudet).

Privatvisningar bio

Vill du bjuda personalgruppen på bio? Eller vill ni skicka ett tack och sprida information till era kunder? Eller vill ni göra något extra med föreningen? Då är en privat biovisning ett uppskattat sätt! Vill ni skapa en helkväll ser vi även till att ordna snacks till era besökare. Låter det intressant och något du vill veta mer om samt få en offert? Ta kontakt med oss!

Stora Salongen på Kulturhuset
  • Konferensljud: En handmikrofon och två myggor.
  • Wi-Fi.
  • Projektor.
  • Whiteboard och/eller blädderblock.

Önskar ni övrig utrustning? Ta kontakt för mer information och offert!

Skadegörelse vid oaktsamhet eller felanvändande innebär ersättningsskyldighet.

 

Halvdag, mindre än fyra timmar

1460 kr

Heldag, mer än fyra timmar

2440 kr

Alla priser är angivna exklusive moms.

 

Halvdag, mindre än fyra timmar

4270 kr

Heldag, mer än fyra timmar

7320 kr

Alla priser är angivna exklusive moms.


Halvdag, mindre än fyra timmar

Kontakta oss för offert!

Heldag, mer än fyra timmar

Kontakta oss för offert!

För närvarande hyr vi inte ut lokaler till privatpersoner. För privata middagar eller fester kontakta Hugo Bar & Kök.etc.

I dagsläget finns ingen godkänd utrymningsväg för rullstolsburna från scenen. Det gör att vi inte kan ta emot föreläsare, artister, elever etc. på scenen som använder rullstol. Däremot finns godkända utrymningsvägar för rullstolsburna besökare från salongen.

Mat och dryck

Vill du förgylla din konferens med fika, lunch eller kanske en middag? Tillsammans med Restaurang Hugo har vi lång erfarenhet av att tillmötesgå era önskemål kring mat och dryck för just din bokning.

Kontakt

Marie Fransson
Administratör
Ledningstaben - Kulturhuset & Biblioteket

0122-85526
marie.fransson@finspang.se

Bergslagsvägen 29, 612 30 Finspång