Finspångs kommun

Språk/Language

Vallonbygden förvärvar fastigheter från HSB Östra

Idag gick Vallonbygden ut med ett pressmeddelande om att de förvärvar fastigheterna Finspång Kylaren 2 och Finspång Kylaren 7 från HSB Hyresfastigheter i Östra Östergötland AB. Totalt rör det sig om en uthyrningsbar area på cirka 2 000 kvadratmeter.

Ett fotografi på Vallonbygdens gula byggnad i centrala Finspång.

Vallonbygdens kontor på Bruksgatan i centrala Finspång.

Från och med den 5 oktober kommer Vallonbygden stå som ny hyresvärd över fastigheterna Finspång Kylaren 2 och Finspång Kylaren 7. Adresserna som berörs är Norra Storängsvägen 1, Stora Allén 28 och Åkervägen 5 i Finspång. Det stod klart idag efter att Vallonbygden gick ut med ett pressmeddelande under förmiddagen.

- Vallonbygden är mycket glada över detta förvärv och ser fram emot att fortsätta utveckla bostäderna till attraktiva och hållbara bostadsalternativ för boende på orten. Vallobygden ser även fram emot att kunna välkomna nya hyresgäster till bolaget, säger VD för Vallonbygden, Hans-Erik Olofsson.

 - Förvärvet ligger i linje med vår framtidsbild av att skapa platser där människor vill bo, trivs och växer. Vi ser förvärvet som ett bra komplement till de övriga fastigheterna i bolagets bestånd, fortsätter Hans-Erik.

Vallonbygdens nya förvärv har en total uthyrningsbar area på omkring 2 000 kvadratmeter, vilket rör sig om totalt fyrtio lägenheter och två lokaler.

Kontakt

Hans-Erik Olofsson
VD
Vallonbygden

0122-249 58
hans-erik.olofsson@vallonbygden.se

Bruksgatan 19, 612 30 Finspång