Finspångs kommun

Språk/Language

Johan Persson blir ny kommundirektör i Finspångs kommun

Nu är det klart vem som blir ny kommundirektör i Finspångs kommun. Johan Persson som närmast kommer från motsvarande tjänst i Oxelösunds kommun.

Johan Persson

– Jag är förväntansfull. Jag har följt utvecklingen i Finspång på avstånd under ett par år och har hört mycket gott om Finspångs kommun. Både som arbetsplats, vad som händer i kommunen och planerna för framtiden. Jag ser fram emot hösten när jag får lära känna och arbeta tillsammans med alla medarbetare, medborgare och företagare. En kommun byggs och utvecklas tillsammans, säger Johan Persson.

– För att uppnå en stark och ekonomisk verksamhet som utvecklas inom välfärd, hållbarhet och näringsliv måste vi ha de bästa cheferna. Johan Persson har gedigen erfarenhet, ett tillitsfullt ledarskap och passar perfekt för att leda utvecklingen av verksamheten framåt. Johan har fått mycket fina referenser och har ett bra rykte bland kommunerna. Han kommer vara en viktig ledare för att ta Finspång till nästa nivå tillsammans med alla andra medarbetare. Jag är väldigt glad för att Johan vill arbeta hos oss, säger Mats Annerfeldt, kommunstyrelsens ordförande.

Johan tillträder tjänsten som senast den 9 oktober. Tillförordnad kommundirektör, Anette Asklöf leder arbetet till dess för att säkerställa en ordnad överlämning.

Vi hälsar Johan Persson varmt välkommen till Finspångs kommun!

Kontakt

Mats Annerfeldt (S)
Kommunalråd/ordförande
Kommunstyrelsen

0122 - 859 72
mats.annerfeldt@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång