Språk/Language

Johan Malmberg ordinarie kommundirektör

Från och med 1 februari tillträder Johan Malmberg som ordinarie kommundirektör.

Johan Malmberg, tf kommundirektör

Efter att ha varit tillförordnad kommundirektör sedan i våras tillträder Johan Malmberg som ordinarie kommundirektör från och med den 1 februari 2020.

- Det är med glädje, förväntan och stor ödmjukhet som jag tar mig an uppdraget som ordinarie kommundirektör. Det händer mycket spännande i Finspång och jag känner väldigt mycket för den här orten och för den här organisationen. Vi har stora utmaningar framför oss och en stor utvecklingspotential, och jag känner stort stöd och trygghet i att det finns mycket kompetens och energi inom organisationen. Att jag har haft förmånen att leda som tillförordnad en tid ser jag som positivt, så som mina tidigare uppdrag inom kommunen, säger Johan Malmberg.

- Jag är glad att processen med en långsiktig lösning med Johan som kommundirektör har gått i mål. Johan har mycket kunskaper och värdefull erfarenhet sedan lång tid tillbaka inom vår kommun. Det känns väldigt bra, och vi har ett viktigt arbete framför oss i kommunen som vi ser fram emot att ta oss an tillsammans, säger kommunstyrelsens ordförande Ulrika Jeansson.

Kontakt

Johan Malmberg
Kommundirektör
Ledningsstaben

0122-852 68
kommun@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång

Ulrika Jeansson (S)
Kommunalråd/ordförande
Kommunstyrelsen

072-725 65 10
ulrika.jeansson@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång