Finspångs kommun

Språk/Language

Företagsbesök på Coop

För att skapa en bättre dialog och få bättre inblick i hur det är att driva företag i Finspång vill vi gärna träffa företagare runtom i kommunen. Under veckan var kommunstyrelsen på besök hos Coop Finspång.

Kommunens representanter besöker Coop Finspång.

Finspång kommuns Mats Annerfeldt, Mikael Wallin och Hugo Andersson tillsammans med Coop Finspångs Björn Andersson och Anders Jendeberg.

Tisdagen 23 maj besökte kommunstyrelsens ordförande Mats Annerfeldt (S), samhällsbyggnadsrådet Hugo Andersson (C) och utbildningsrådet Mikael Wallin (L) Coop Finspång. Där möttes de upp av Coop Finspångs VD, Anders Jendeberg, och styrelseordförande Björn Andersson.

- Besöket på Coop var mycket trevligt och vi utbytte en del intressanta diskussioner, bland annat om förändrade köpmönster i tider när ekonomin går tuffare. Vi pratade också om trendspaning och vilka förutsättningar som finns för handeln. Det var även extra roligt att höra om Coop Finspång och deras engagemang för att stötta det lokala föreningslivet, säger Mats Annerfeldt.

En etablerad matbutik med lång historia

Coop-koncernen har funnits i Sverige i över 120 år och är en av de största aktörerna inom livsmedelsbranschen. I Finspång har Coop funnits sedan 1915 och firade 100 års jubileum år 2015. Coop Finspång driver fyra matbutiker; i Östermalmshallen, Bergslagshallen, Rejmyre och Stora Coop Viberga.

Kommunens representanter besöker Coop Finspång.

Kontakt

Mats Annerfeldt (S)
Kommunalråd/ordförande
Kommunstyrelsen

0122 - 859 72
mats.annerfeldt@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång

Johan Persson
Kommundirektör
Ledningsstaben

0122-859 86
johan.persson@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång