Finspångs kommun

Språk/Language

Företagsbesök hos Häfla Bruk

För att skapa en bättre dialog och få bättre inblick i hur det är att driva företag i Finspång vill vi gärna träffa företagare i Finspångs kommun. Under februaris sista dag besökte vi en modern industrianläggning i lokala Rejmyre.

Företagsbesök hos Häfla bruk

Foto: Johan Malmberg

Februari avslutades med ett strålande vårväder när kommunstyrelsens ordförande Mats Annerfeldt, samhällsbyggnadsråd Hugo Andersson och kommundirektör Johan Malmberg besökte Häfla Bruk och träffade företagets nya VD, Roger Svensk.

- Det var ett trevligt besök vi hade på Häfla Bruk tillsammans med Roger. Det känns också extra roligt att företaget har en ägare som är mån om att utveckla både verksamheten på bruket och i orten, säger Mats Annerfeldt.

Företagsbesök hos Häfla bruk

Varmförzinkning inifrån anläggningen. Foto: Mats Annerfeldt

Lång historia

Häfla Bruks AB har funnits i över 300 år och är en ledande leverantör av smides-, plåt- och metallprodukter. Företaget har bland annat tillverkat ståltrappor sedan mitten av 1950-talet. Idag är man en modern anläggning som blickar framåt och satsar på stora resurser automatisering samt utveckling av produkter och produktionsutrustningar.

Kontakt

Mats Annerfeldt (S)
Kommunalråd/ordförande
Kommunstyrelsen

0122 - 859 72
mats.annerfeldt@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång

Johan Persson
Kommundirektör
Ledningsstaben

0122-859 86
johan.persson@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång