Språk/Language

Ekonomi- och styrningsavdelningen söker en studentmedarbetare

Publicerad: 31 mars 2022
Sista ansökningsdag: 10 maj 2022

Vill du omsätta dina teoretiska kunskaper till praktik?

Finspångs kommun och Linköpings universitet samarbetar med andra kommuner och kommunala bolag i regionen med studentmedarbetare. Som studentmedarbetare erbjuds du en möjlighet att omsätta teoretiska kunskaper till praktik samt få värdefull arbetslivserfarenhet. Nu söker vi en studentmedarbetare på 20-25% för att jobba med ekonomifrågor inom ekonomi- och styrningsavdelningen.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Ekonomi- och styrningsavdelningen utgör kvalificerat stöd till kommunledning, sektorer och enheter när det gäller ekonomifrågor av olika slag. Avdelningen arbetar även med utveckling av målstyrning och kvalitet samt inköp, e-handel och upphandling. Ekonomifunktionen är centraliserad under ekono­michefens ledning.

Du kommer att få handlägga olika ärenden inom ekonomi- och styrningsavdelningen. Arbetet innebär analyser i ekonomisystemet, ekonomiadministration, visst budget- och bokslutsarbete. Arbetet kommer innebära att man får kunskap om hela årshjulet inom ekonomiprofessionen.

Anställningen är en visstidsanställning motsvarande 20-25 % beräknat på heltid under två terminer med start i augusti 2022.

Vem är du?

Vi letar efter dig som till hösten påbörjar ditt sista utbildningsår på Linköpings Universitet som civilekonom med inriktning företagsekonomi. Du är duktig på att samarbeta och känner dig även trygg i att arbeta självständigt. Du är strukturerad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har lätt för att skapa goda relationer och kan anpassa dig efter ändrade förutsättningar.

Du har god datorvana och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan!
Vi driver Finspång framåt!

Finspång har ett rikt och varierat utbud av kultur, unika historiska miljöer och mötesplatser. Det är en levande industriort med ett starkt näringsliv med närhet till kringliggande städer. Tillsammans med näringslivet har Finspångs kommun fastslagit ett gemensamt mål att vi till år 2035 ska ha 30 000 invånare. Finspång utvecklas genom en drivkraft att möta samtiden och framtiden. Därför styrs kommunens verksamheter utifrån FN:s globala mål. Genom att agera lokalt för att påverka globalt vill vi bidra till en hållbar framtid för människor och miljö. Som medarbetare i Finspångs kommun är du vår viktigaste resurs. Du och dina kollegor förbättrar vardagen för andra – varje dag. Här får du möjlighet att göra skillnad, ge service till andra och ta ansvar för Finspångs utveckling. Tillsammans bygger vi stolthet och arbetsglädje på en arbetsplats som präglas av öppenhet och samarbete.

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Ort: Finspång
Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Tillträde: Augusti 2022
Lön: Timlön
Sök jobbet senast: 10 maj 2022

Kontakt

  • Ann-Christin Ahl Vallgren
    0122-85423

Facklig företrädare:
  • Akavia
    012285106