Språk/Language

Studentmedarbetare till Myndighetskontoret vård och omsorg

Publicerad: 31 mars 2022
Sista ansökningsdag: 3 maj 2022

Vill du jobba med oss?

Vad kan vi erbjuda dig?
Finspångs kommun och Linköpings universitet samarbetar med andra kommuner och kommunala bolag
i regionen med studentmedarbetare. Som studentmedarbetare erbjuds du en möjlighet att omsätta
teoretiska kunskaper till praktik samt få värdefull arbetslivserfarenhet. Nu söker vi en
studentmedarbetare på 20-25% till myndighetskontoret vård och omsorg för att arbeta som biståndsbedömare.  

Myndighetskontoret  vård och omsorg jobbar framför allt mot äldre personer och biståndet handlar i huvudsak om hemtjänst och särskilt boende.
Här finns sju biståndsbedömare som har ett nära samarbete.

Dina framtida arbetsuppgifter

Uppdrag för dig som studentmedarbetare är att handlägga ärenden som inkommer till myndigheten utifrån insatsens karaktär och handläggningstid. Du kommer inledningsvis handlägga insatser i form av serviceinsatser och trygghetslarm. Handläggning av ärenden avser insatser enligt SoL och sker självständigt med stöd av handledare. 

Vem är du?

Vi letar efter dig som till hösten påbörjar ditt sista utbildningsår på socionomprogrammet. Du är duktig på att samarbeta och känner dig även trygg i att arbeta
självständigt. Du är strukturerad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har lätt för att skapa goda
relationer och kan anpassa dig efter ändrade förutsättningar. 
Du har god datorvana och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. 

Vi ser fram emot din ansökan! 


Vi driver Finspång framåt!

Finspång har ett rikt och varierat utbud av kultur, unika historiska miljöer och mötesplatser. Det är en levande industriort med ett starkt näringsliv med närhet till kringliggande städer. Tillsammans med näringslivet har Finspångs kommun fastslagit ett gemensamt mål att vi till år 2035 ska ha 30 000 invånare. Finspång utvecklas genom en drivkraft att möta samtiden och framtiden. Därför styrs kommunens verksamheter utifrån FN:s globala mål. Genom att agera lokalt för att påverka globalt vill vi bidra till en hållbar framtid för människor och miljö. Som medarbetare i Finspångs kommun är du vår viktigaste resurs. Du och dina kollegor förbättrar vardagen för andra – varje dag. Här får du möjlighet att göra skillnad, ge service till andra och ta ansvar för Finspångs utveckling. Tillsammans bygger vi stolthet och arbetsglädje på en arbetsplats som präglas av öppenhet och samarbete.

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Ort: Finspång
Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Tillträde: 2022-08-30
Lön: timlön
Sök jobbet senast: 3 maj 2022

Kontakt

  • Emma Rosén
    0122-85132elleremma.rosen@finspang.se

Fackliga företrädare:
  • Vision
    0122-85720
  • Akademikerförbundet SSR
    012285445