Språk/Language

Enhetschef inom LSS

Publicerad: 10 november 2021
Sista ansökningsdag: 24 november 2021

Arbetsuppgifter

Som enhetschef kommer du att ansvara för två servicebostäder samt korttidsboende för barn och unga med ett personalansvar om ca 30 medarbetare. Ansvarsområdet kan komma att förändras då en översyn av verksamhetsområdets chefsområden kommer att göras under hösten 2021.

Vi ser att du genom ditt engagemang och erfarenhet utvecklar dina verksamheter och bidrar till kommunens måluppfyllnad. Du tar ansvar för ditt uppdrag och arbetar i samverkan med brukare, medarbetare och kollegor. Du är ansvarig för medarbetarnas arbetsmiljö och har fullt budgetansvar för dina verksamheter. 

Till ditt stöd finns verksamhetsnära stödfunktioner såsom verksamhetspedagoger och administratör. Du är direkt underställd verksamhetschef och ingår i en grupp med fem andra enhetschefskollegor inom LSS/socialpsykiatri.

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning eller annan relevant erfarenhet. Det är önskvärt att du har socionomutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som chef inom en politiskt styrd organisation och att du är insatt i kommunal verksamhet och dess uppdrag. Det är meriterande om du har god kännedom och kunskap inom LSS och socialpsykiatri.

Vi ser också att du är:

 • Trygg i din ledarroll och har flera års ledarerfarenhet

 • Har en positiv människosyn och ser människors olika förmågor

 • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift

 • Körkort B

 • Du har tidigare erfarenhet inom verksamhetsområdet och gärna erfarenhet av autism och psykiatri

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Villkor

Tillsättning snarast. Vi tillämpar treåriga chefsförordnanden i Finspångs kommun. Samtliga chefer har en tillsvidareanställning i grunden.

Rekrytering kommer att påbörjas under annonseringsperioden.

Om jobbet

Ort: Finspång
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Månadslön
Sök jobbet senast: 24 november 2021

Kontakt

 • Petra Käll-Antonsen
  0703509371

Facklig företrädare:
 • Vision
  0122-85720