Språk/Language

Högalidskolan söker elevresurs

Publicerad: 15 oktober 2021
Sista ansökningsdag: 15 november 2021

 

Högalidskolan är placerad centralt i Finspång och har verksamhet från föreskolaklass till årskurs 6. På skolan går det cirka 170 stycken elever 

Vi söker nu en person som har ett brinnande intresseför att hjälpa och stötta alla elever på skolan i deras kunskapsutveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett intresse för att jobba med elever på både individ- och gruppnivå. Du kommer dels arbeta med några av de elever som finns i vår verksamhet som har behov av stöttning på individuell nivå, men du kommer även finnas med på gruppnivå för att säkra alla elevers trivsel, trygghet och studiero.

Du kommer att samarbeta med undervisande pedagoger för att säkerställa att eleverna får det stöd de behöver för att komma vidare i sin kunskapsinhämtning. Det kan även förekomma att du med planeringshjälp av undervisande pedagog får i uppdrag att genomföra visst skolarbete  och del av lektion tillsammans med elev/mindre grupp elever utanför klassrummet.

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara riktade mot elever i åk 4-6.

Kvalifikationer

Du ska ha en positiv elevsyn där du sätter eleven och elevens behov i centrum. I ditt uppdrag kommer du också behöva vara flexibel och se lösningar. Det är önskvärt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Det är också meriterande om du har en pedagogisk utbildningsbakgrund.

Övrigt

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas kan det komma att bli aktuellt med en förlängning.

Intervjuer kommer ske löpande under rekryteringsperioden. 

   Om jobbet

Ort: Finspång
Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Tillträde: Snarast
Lön: Månadslön
Sök jobbet senast: 15 november 2021

Kontakt

  • Andreas Byhlin
    0122-85572
  • Jessica Anttila
    +46722176622

Facklig företrädare:
  • Senad Bošnjaković, ordförande Lärarförbundet avdelning Finspång
    072-5368515