Språk/Language

Timvikarier till Bemanningscentralen

Publicerad: 6 november 2020
Sista ansökningsdag: 22 november 2020

Beskrivning

Bemanningscentralen söker timvikarier till sektorerna vård och omsorg och social omsorg. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du har möjlighet att göra skillnad? Då kan ett arbete som vikarie i Finspångs kommun vara rätt arbete för dig!

Arbetsuppgifter

Som vikarie finns möjligheten att arbeta inom något av nedanstående områden: 

Särskilt boende
På våra vårdboenden och demensboenden hjälper du brukaren med omvårdnad, de vardagliga sysslorna och andra behov som uppstår. Du arbetar tillsammans med annan personal och det är viktigt att du kan samarbeta och ta egna initiativ i arbetet. Boendena har personal dygnet runt och det finns gemensamma utrymmen som kök och dagrum.

Hemtjänst
Att arbeta inom hemtjänst innebär att du går hem till kunden i dennes hem och hjälper kunden med de behov som varje kund har beslut om. Insatserna bygger på frivillighet och är utformade så att de bidrar till att kunden kan leva ett så normalt liv som möjligt. Arbetet innebär att du har mycket eget ansvar och du arbetar ofta självständigt med hjälp av en planering för dygnet. Körkort är ett krav i några hemtjänstgrupper.

Social omsorg
Inom social omsorg har du möjlighet att arbeta inom personlig assistans, daglig verksamhet eller bostäder med särskild service som är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna inom dessa boenden är att ge stöd och service till brukaren utifrån brukarens behov. Det kan gälla personlig omvårdnad och vardagliga sysslor så som städ, tvätt och inköp. På vissa enheter är teckenspråk ett krav.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år och som gillar att arbeta med människor och har en god samarbetsförmåga. Som person är du engagerad, flexibel, och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska kunna läsa och kommunicera på svenska för att tillgodose den information som ingår i ditt arbete.

Övrig information

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun. I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Ort: Finspång
Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Tillträde: 2020-11-09
Lön: Timlön
Sök jobbet senast: 22 november 2020

Kontakt

  • Johanna Carlberg
    0122-85499
  • Stina Hydén
    0122-85491

Facklig företrädare:
  • Frida Nyberg
    0122-85270