Språk/Language

Högalidsskolan F-6 söker speciallärare

Publicerad: 23 juni 2020
Sista ansökningsdag: 21 augusti 2020

Beskrivning

Högalidsskolan är en F-6 skola som ligger i centrala Finspång. Vi söker nu dig som är utbildad speciallärare eller har en grundskollärare utbildning men känner att du har kompetensen som krävs för att jobba som speciallärare. På skolan går ca 175 elever och det är ca 25 medarbetare. Skolan har arbetat aktivt med fysiska lärmiljön i klassrummen och flera klassrum är uppbyggd efter ett koncept som vi kallar framtidens klassrum. Skolan är uppdelade i arbetslag f-3, 4-6 samt fritidshemmet där det finns en arbetslagsledare som tillsammans med rektor bildar skolan pedagogiska ledningsgrupp. 

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med skolans övriga speciallärare bilda ett team som jobbar med frågor kring elevstöd. Tillsammans i teamet fördelar ni arbetet och bidrar alla med er kompetens för att kunna jobba mot de elever som har behov av extra anpassningar och särskilt stöd. Du kommer vara kopplad mot arbetslag 4-6 där du tillsammans med lärarna följer upp elevernas utveckling både på grupp och individ nivå. Du kommer ibland jobba med elever enskilt och ibland mot grupper. Du har också ett ansvar kring kartläggningar och utredningar i dina elevgrupper.

Kvalifikationer

Du är utbildad speciallärare/grundskollärare. 

Villkor

100% tillsvidare.

I Finspångs kommun har du som lärare möjlighet att välja mellan två olika arbetstidsavtal. Antingen jobbar du med en ferietjänst 35+10 eller 40+5. 

Tjänsten startar så fort som möjligt

Rekryteringsprocessen kan komma att starta under ansökningsperioden.

Om jobbet

Ort: Finspång
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2020-08-10 eller så fort som möjligt
Lön: Månadslön
Sök jobbet senast: 21 augusti 2020

Kontakt

  • Tobias Stucki
    012285673

Fackliga företrädare:
  • Maria Klavestrand, Lärarförbundet
    0122-85253
  • Ann-Kristin Lindgren, LR
    070-2216380