Språk/Language

Storängsskolan söker kompanjonlärare till Åk 1

Publicerad: 1 april 2019
Sista ansökningsdag: 1 maj 2019

Beskrivning

Storängsskolan är en mångkulturell skola som präglas av stort engagemang. All personal ser möjligheter att tillsammans med eleverna skapa en god lärmiljö som präglas av trygghet och trivsel. På Storängsskolan går det ca 400 elever i årskurserna F-5. Årskurs 1 består av 3 klasser och vi söker nu en kompanjonlärare till en av dessa klasser.

Arbetsuppgifter

Arbetet som kompanjonlärare innebär att du samarbetar med en kollega och tillsammans ansvarar ni för undervisningen i de flesta ämnena och delar på mentorskapet. Du kommer ingå i ett årskurslag och arbetslag tillsammans med kvalificerade och legitimerade lärare.. Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare mot de lägre åldrarna (F-3). Vi ser gärna att du är intresserad och har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt i det flerspråkiga klassrummet. Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Om jobbet

Ort: Finspång
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Månadslön
Sök jobbet senast: 1 maj 2019

Kontakt

  • Johanna Regnell
    0727331492

Facklig företrädare:
  • Maria Klavestrand, Lärarförbundet
    0122-85253