Språk/Language

#oringenfinspang

-Fota, tagga vinn!

Ta en bild någonstans inom Finspångs kommun med någon form av koppling till att uppleva Finspång. Tagga #oringenfinspang på Instagram så är du med och tävlar om fina vinster!

Rödhårig tjej som fotograferar över en sjö.

Tävlingsvillkor

 1. Tävlingen arrangeras av Finspångs kommun via Instagram och pågår mellan 1 juni till 31 juli 2019. Genom att delta i tävlingen accepterar du användarvillkor för Instagram och följande tävlingsregler och villkor.
 2. För att få tävla måste du ha fyllt 18 år eller ha vårdnadshavarens godkännande.
 3. Du tävlar genom att ta en bild/film och dela med dig av ett trevligt ställe eller upplevelse inom Finspångs kommun. Gör ett inlägg med bilden/filmen på Instagram och tagga #oringenfinspang. Du får tävla med hur många bilder/filmer du vill men ingen person kan vinna mer än ett pris.
 4. Tävlingsbidragen måste vara uppladdade senast midnatt 31 juli och för att vara med och tävla behöver du ha en öppen användarprofil på Instagram.
 5. Vinnande bidrag publiceras på kommunens face­booksida samt webbplats. Vinnarna meddelas senast i augusti 2019.
 6. Priserna består bland annat av en övernattning för två i Finspång, badupplevelse på Medley Arena Grosvad för hela familjen, exklusiva dukar från Björke väveri, glas från Reijmyre glasbruk.
 1. En jury bestående av representanter från Finspångs kommun utser vinnarna baserat på originalitet och krea­tivitet. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller andra varor.
 2. Genom att delta och skicka in bilder intygar du att andra eventuella rättigheter och dylikt i bilden inte begår intrång i annans rättigheter el­ler står i strid med annans intresse. Deltagaren ansvarar och garanterar att hålla Finspångs kommun skadelöst om någon riktar krav gällande stridigheter i bilden. Du ska även ha säkerställt att eventuella personer på bilden/filmen som går att identifiera måste ha givit sitt samtycke till publicering.
 3. Som tävlande ansvarar du för att bidraget inte är krän­kande, sexistiskt eller står i strid med tillämplig lagstiftning. Bidrag med stötande innehåll deltar inte i tävlingen.
 4. Finspångs kommun har rätt att använda bilderna/filmerna i kommunens kommunikationskanaler för syfte som information och marknadsföring av kommunen/platsen. I och med att ditt bidrag skickats in godkänner du att bidraget kan bearbetas och publiceras av Finspångs kommun utan krav på annan ersättning eller ytterligare tillstånd.
 5. Personuppgifter som lämnas i samband med tävlingen behandlas enligt gdpr och används enbart i syfte att administrera tävlingen och ange vem som är fotograf för de olika vinnarbidragen.
 6. Vi förbehåller oss rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar av tävlings­villkor, skrivfel samt för att tekniska felaktigheter eller förlorad funk­tionalitet där problemet ligger hos annan leverantör. Tävlingen genom­förs av Finspångs kommun utan stöd eller sponsring av Instagram.

Kontakt

Robert Davidsson
Kommunikatör och projektledare
Kommunikationsavdelningen

0122-851 37
kommunikation@finspang.se

Bergslagsvägen 13-15, 612 80 Finspång