Stora salongen

Vår största lokal, här får upp till 401 personer plats. Lokalen är perfekt lämpad för större konferenser, föreläsningar, företagsbiovisningar, utbildningar, teater och konserter!

Stora Salongen på Kulturhuset Finspång

Letar du efter Finspångs största lokal publikmässigt med en fast scen? Då är Stora Salongen lokalen du letar efter. Här har vi en stor scen med en publikkapacitet på 401 personer. Det finns även en möjlighet att dela av salongen.

Här har du möjlighet att skapa presentationer och utbildningar utöver det vanliga med hjälp av husets bioprojektor (obs! ingår inte i basutbudet).

Privatvisningar bio

Vill du bjuda personalgruppen på bio? Eller vill ni skicka ett tack och sprida information till era kunder? Eller vill ni göra något extra med föreningen? Då är en privat biovisning ett uppskattat sätt! Vill ni skapa en helkväll ser vi även till att ordna snacks till era besökare. Låter det intressant och något du vill veta mer om samt få en offert? Ta kontakt med oss, kontaktuppgifter finns till höger.

Stora Salongen på Kulturhuset

Vad ingår?

  • Konferensljud: 1 handmikrofon och 2 myggor
  • Wi-Fi
  • Projektor
  • Whiteboard och/eller blädderblock.

Önskar ni övrig utrustning? Ta kontakt för mer information och offert!

Prislista - Organisationer, föreningar och kommun

Alla priser är angivna exklusive moms.Halvdag, mindre än 4 timmar

1200:-

Heldag, mer än 4 timmar

2000:-

Prislista - Företag

Alla priser är angivna exklusive moms.Halvdag, mindre än 4 timmar

3500:-

Heldag, mer än 4 timmar

6000:-

För närvarande hyr vi inte ut lokaler till privatpersoner. För privata middagar eller fester kontakta Hugo Bar & Kök, kontaktuppgifter finns till höger.

Mat & Dryck

Vill du förgylla din konferens med fika, lunch eller kanske en middag? Tillsammans med Restaurang Hugo har vi lång erfarenhet av att tillmötesgå era önskemål kring mat och dryck för just din bokning.

Kontakt

Therese Wiklund
Koordinator
Kulturhuset

070-266 52 71
therese.wiklund@finspang.se

Bergslagsvägen 29, 612 830 Finspång