Säkerhet och personuppgifter

säkerhetSäkerhet
För att använda de tjänster som finns under Mina sidor måste du vara inloggad. För att logga in behöver du ha e-legitimation/BankID eller ditt personnummer och kundnummer som finns på din faktura. Du kan själv påverka säkerheten genom att inte lämna ut ditt lösenord till någon, samt att alltid logga ut från webbplatsen när du lämnar datorn. Spara din faktura eller på annat sätt förvara dina inloggningsuppgifter säkert så att du inte glömmer eller blir av med dem.

PuL
Personuppgiftslagen (1998:204) förkortas oftast PuL. Lagen innehåller regler som ska skydda människor mot att deras personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter. I lagen anges när och hur personuppgifter får behandlas. Det innebär bland annat att vi svarar för att personuppgifter bara används för de ändamål som de lämnats för, att felaktiga och missvisande uppgifter rättas samt att information om behandlingen lämnas.

De personuppgifter vi hanterar är för internt bruk och för att vi ska kunna ge dig så bra service som möjligt. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med de lagar och regler som PUL föreskriver.

För att få information om dina uppgifter eller justering av uppgifterna skickar du en skriftlig och undertecknad begäran. Kom ihåg att ange ditt personnummer. Begäran skickas till Finspångs Tekniska Verk AB, 612 80 Finspång. Läs mer om PuL på Datainspektionens webbplats.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image