Driftinformation

Personal från Finspångs Tekniska Verk lagar en vattenläckaHär visar vi information om planerade och oplanerade avbrott för vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, gator och vägar i vår kommun.

Vid driftstörningar jobbar vi så fort vi kan för att de som berörs snabbt ska kunna använda sin tjänst igen. Vid planerade avbrott förbereder vi oss noga och vi arbetar kontinuerligt med förebyggande åtgärder och bra underhåll för att minimera antalet avbrott.

Driftinformation

14 november 2016 kl. 10:31

Arbete med gatubelysning i Rejmyre

Denna vecka (v. 46) sätter vi upp ny gatubelysning utefter gång- och cykelvägen mellan Glasbruksvägen och Degelvägen i Rejmyre. Vi ber alla trafikanter vara uppmärksamma på arbetsfordon och ta det extra lugnt i området.

Läs hela nyheten

14 november 2016 kl. 10:14

Nu asfalteras trottoaren utefter Rågången

Under torsdag 17 november - fredag 18 november asfalteras trottoaren utefter Rågången, Finspång. Vi ber alla trafikanter vara uppmärksamma på arbetsfordon och ha tålamod vid eventuella trafikstörningar. 

Läs hela nyheten

14 november 2016 kl. 10:09

Asfalteringsarbete begränsar framkomligheten på Rågvägen i Sonstorp

Skylt för vägarbete Foto:Johan MalmbergNu ska Rågvägen i Sonstorp asfalteras vilket medför trafikstörningar från och med torsdagen den 17 november klockan 06:30 till och med fredagkväll den 18 november. Du som är bilburen och van att ställa din bil utefter vägen ber vi parkera på annan plats under beläggningsarbetet. Vi ber alla trafikanter vara uppmärksamma och ta det extra lugnt.

Läs hela nyheten

11 november 2016 kl. 12:54

Uppdateringsarbete stör Finspångs Tekniska Verks e-tjänster under november månad

Bärbar datorJust nu arbetar vi med att uppdatera vårt administrationssystem. Det påverkar bland annat våra E-tjänster/Mina sidor på vår webbplats, där nu endast "titta"-funktionen går att använda. Uppdateringsprojektet pågår under hela november månad. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger. 

Läs hela nyheten

31 oktober 2016 kl. 10:35

Vattnet i Hällestad tillbaka

driftstörning åtgärdad arbetet klartVattnet i Hällestad är nu tillbaka. Vattnet kan vara missfärgat och tryckförändringar (luft) kan förekomma. Låt i så fall kallvattenkranen stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen.

Läs hela nyheten

27 oktober 2016 kl. 13:43

Avbrott i vattenleveransen i Hällestad den 31 oktober

driftsinformation varningMåndagen den 31 oktober klockan 09:30-12:00 får våra kunder boende i området från Bogetorpsvägen till och med Ådalsvägen-Skånstorpsvägen avbrott i vattenleveransen. 

Läs hela nyheten

21 oktober 2016 kl. 15:48

Nu är läckan i Hällestad lagad

driftstörning åtgärdad arbetet klartVattenläckan i Hällestad är lagad och leveransen fungerar normalt igen. När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och tryckförändringar (luft) kan förekomma. Låt i så fall kallvattenkranen stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger.

Läs hela nyheten

21 oktober 2016 kl. 11:59

Vattenläcka i Hällestad

driftsinformation-stoppJust nu arbetar vi med att laga en vattenläcka i Hällestad. Lagningsarbetet medför störningar och avbrott i vattenleveransen för våra kunder boende i området från korsningen Tingshusvägen/Sörskatevägen till och med korsningen Ådalsvägen/Skånstorpsvägen. Dricksvatten för avhämtning finns på Hällestadsgården samt vid brandposten i korsningen Tingshusvägen/Sörskatevägen. Vattenleveransen till Hällestad skola ska fungera normalt. 

Läs hela nyheten

17 oktober 2016 kl. 15:45

Avbrott i vattenleveransen den 18 oktober i Hällestad

driftsinformation varningVi kopplar in den nya vattenledningen i Hällestad under tisdagen den 18 oktober. Det medför att boende från och med Kullavägen och norrut mot Örebro får avbrott i vattenleveransen den 18/10 klockan 11:30-15:30. Dricksvatten för avhämtning kommer att finnas vid affären, Hällestad.

Läs hela nyheten

17 oktober 2016 kl. 08:51

Asfalteringsarbete på Rågången under v 43

driftsinformation varningUnder vecka 43 med start måndagen den 24 oktober klockan 06:00 börjar vi med asfaltering/beläggningsarbete på Rågången. Det innebär begränsad framkomlighet för trafikanter under dessa dagar. För de som är vana att ställa sin bil på gatan ber vi parkera på annan plats under beläggningsarbetet. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger.

Läs hela nyheten

5 av 41

  1. «
  2. <
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. >
  9. »

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image