Driftinformation

Personal från Finspångs Tekniska Verk lagar en vattenläckaHär visar vi information om planerade och oplanerade avbrott för vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, gator och vägar i vår kommun.

Vid driftstörningar jobbar vi så fort vi kan för att de som berörs snabbt ska kunna använda sin tjänst igen. Vid planerade avbrott förbereder vi oss noga och vi arbetar kontinuerligt med förebyggande åtgärder och bra underhåll för att minimera antalet avbrott.

Driftinformation

08 december 2016 kl. 09:07

Vattenläcka i Torstorp

Just nu arbetar vi med att laga en läcka i Torstorp. Grävarbetet medför att hela Torstorp (från "bäcken" vid Torstorpsvägen) får avbrott i vattenleveransen. En vattentank för avhämtning av dricksvatten kommer att ställas upp vid infarten till förskolan Skorpan.

Läs hela nyheten

08 december 2016 kl. 09:03

Delar av Falla får kortare avbrott i vattenleveransen den 8/12

Torsdagen den 8 december klockan 14-16 får delar av Falla avbrott i vattenleveransen. De kunder som berörs av avbrottet har fått information via brev. Avbrottet beror på arbete i ledningsnätet.

Läs hela nyheten

06 december 2016 kl. 12:09

Avbrott i vattenleveransen den 7 december i del av centrala Finspång

driftsinformation varningOnsdagen den 7 december klockan 20-23 får våra kunder vid Kalkugnsvägen 13 A-C och 15 A-C samt Mattias Kaggs väg avbrott i vattenleveransen. Arbetet beror på arbete i ledningsnätet.

Läs hela nyheten

05 december 2016 kl. 13:44

Vattenläcka Grosvad

Just nu lagar vi en vattenläcka vid Grosvadsanläggningen. Grävarbetet medför att FKK-stugan, Korpen-stugan, ishallen, omklädning bandy och ishockey har avbrott i vattenleveransen. Lagningsarbetet är förmodligen klart under morgondagen (tisdag 6 dec) och då ska vattenleveransen fungera som vanligt.

Läs hela nyheten

02 december 2016 kl. 09:30

Lotorp och Butbro får kortare avbrott i vattenleveransen den 6 december

Tisdagen den 6 december klockan 14-16 får våra kunder i Lotorp och Butbro avbrott i vattenleveransen. Avbrottet beror på arbete i ledningsnätet.

Läs hela nyheten

30 november 2016 kl. 15:10

Vattenledningen på Södermalmsvägen lagad

Nu är reparationsarbetet av vattenledningen på Södermalmsvägen färdigt och vattenleveransen fungerar normalt igen. Vattnet kan vara missfärgat och tryckförändringar (luft) kan förekomma. Låt i så fall kallvattenkranen stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen.

Läs hela nyheten

30 november 2016 kl. 12:19

Avbrott i vattenleveransen för boende på Södermalmsvägen

Just nu arbetar vi med reparation av vattenledning på Södermalmsvägen. Det innebär att boende på Södermalmsvägen, mellan Kapellvägen och Åsvägen får avbrott i vattenleveransen.

Läs hela nyheten

29 november 2016 kl. 15:36

Vattenläckan vid Slottsvägen snart avklarad

Den vattenläcka på Slottsvägen som gjort att stora delar av östra Finspång varit utan vatten ett par timmar är snart avhjälpt. För flertalet hushåll borde vattenleveransen nu fungera normalt igen.

Läs hela nyheten

29 november 2016 kl. 11:49

Vattenläcka påverkar östra delarna av Finspång

Just nu arbetar vi med en vattenläcka på Slottsvägen som påverkar vattenleveransen för våra kunder från Siemensrondellen upp mot Lotorp och Hårstorp.Vi kommer att kontinuerligt uppdatera informationen på vår webb och Facebook under arbetets gång.

Läs hela nyheten

28 november 2016 kl. 09:21

Arbete i fjärrvärmenätet under tisdag 29 november

driftsinformation varningTisdagen den 29 november kommer vi att arbeta i fjärrvärmenätet på Tunnlandsvägen. Fjärrvärmeleveransen kommer därför att påverkas en eller ett par timmar under dagen.

Läs hela nyheten

5 av 42

  1. «
  2. <
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. >
  9. »

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image