Driftinformation

Personal från Finspångs Tekniska Verk lagar en vattenläckaHär visar vi information om planerade och oplanerade avbrott för vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, gator och vägar i vår kommun.

Vid driftstörningar jobbar vi så fort vi kan för att de som berörs snabbt ska kunna använda sin tjänst igen. Vid planerade avbrott förbereder vi oss noga och vi arbetar kontinuerligt med förebyggande åtgärder och bra underhåll för att minimera antalet avbrott.

Driftinformation

12 september 2016 kl. 10:52

Vi lägger ny vattenledning i Hällestad under september-oktober

dricksglas med vattenUnder september-oktober med start under v.38 kommer vi arbeta med att lägga ny vattenledning mellan Kullavägen och Skånstorpsvägen. Arbetet kommer att medföra störningar i vattenleveransen i området samt att korsningen Kullavägen-riksväg 51 stängs av för all trafik. Trafikanter hänvisas till Karl Johans väg under denna tidsperiod.

Läs hela nyheten

06 september 2016 kl. 14:09

Vattenläcka i Hällestad ger avbrott under onsdagen den 7/9

driftsinformation varningOnsdagen den 7 september lagar vi en akut vattenläcka i Hällestad. Lagningsarbetet startar klockan 09:00 och kommer att medföra avbrott i vattenleveransen för våra kunder bosatta i området efter Hällestagården fram till affären. Dricksvatten för avhämtning kommer att finnas vid kyrkan.

Läs hela nyheten

02 september 2016 kl. 08:55

Begränsad framkomligheten på Gronvägen under v. 36-37

driftsinformation varningMåndagen den 5 september påbörjas asfalteringsarbete på Gronvägen från trafikljusen vid Mandelblomsvägen till korsningen Östermalmsvägen. Arbetet medför begränsad framkomlighet under veckorna 36-37.

Läs hela nyheten

31 augusti 2016 kl. 14:21

Rivningsarbete begränsar framkomlighet vid Vallonvägen under 5-7 september

driftsinformation varningMåndag 5 september - onsdag 7 september stängs Vallonvägen från Hyttvägen till Sergels väg av för trafik. Gång- och cykeltrafikanter kommer dock att kunna passera. Avstängningen beror på rivningsarbete. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger.

Läs hela nyheten

31 augusti 2016 kl. 14:13

Begränsad framkomlighet under vecka 36 vid korsningen Kraftkärrsvägen/Villavägen

driftsinformation varningUnder vecka 36 (5-9 september) gräver vi för fjärrvärme vid korsningen Kraftkärrsvägen/Villavägen. Det innebär begränsad framkomlighet för trafikanter under dessa dagar. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger.

Läs hela nyheten

31 augusti 2016 kl. 13:57

Arbete med järnvägsrälsen stänger av delar av Norrmalmsvägen för all trafik

driftsinformation-stoppFrån och med idag onsdag 31/8 till och med tisdag 6/9 arbetar vi med järnvägsrälsen vid Norrmalm. Det innebär att Norrmalmsvägen från Villavägen till Djurgårdsvägen är avstängd för all trafik, även gång- och cykeltrafikanter, under denna period.

Läs hela nyheten

22 augusti 2016 kl. 12:52

Avbrott i fjärrvärmeleveransen för delar av Östermalm den 7 september

driftsinformation varningOnsdagen den 7 september klockan 08:00-16:00 får delar av Östermalm (området kring Lillängsskolan) avbrott i fjärrvärmeleveransen. Berörda kunder kommer under vecka 34 få en informationslapp i brevlådan.

Läs hela nyheten

09 augusti 2016 kl. 12:35

Renspolning av ledningsnätet i Hävla ger avbrott i vattenleveransen 16/8 och 17/8

driftsinformation varningUnder tisdag 16 augusti och onsdag 17 augusti mellan klockan 08:00-18:00 kommer vi renspola vattenledningsnätet i Hävla. Dricksvatten för avhämtning kommer att finnas vid affären. Syftet med arbetet är att förbättra kvalitén på dricksvattnet för våra kunder. Observera att även kunder utanför aktuellt spolningsområde kan få störningar i vattenleveransen.

Läs hela nyheten

15 juli 2016 kl. 15:41

Avbrott i fjärrvärmleveransen i delar av Östermalm

driftsinformation varningOnsdagen den 20 juli klockan 08:00-16:00 får delar av Östermalmsområdet avbrott i fjärrvärmeleveransen. Berörda kunder har fått en informationslapp i brevlådan.

Läs hela nyheten

12 juli 2016 kl. 15:04

Vattenläckan lagad i Borggård

driftstörning åtgärdad arbetet klartNu är vattenläckan på Bygelvägen i Borggård  lagad och leveransen fungerar normalt igen. När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och tryckförändringar (luft) kan förekomma. Låt i så fall kallvattenkranen stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger.

Läs hela nyheten

5 av 39

  1. «
  2. <
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. >
  9. »

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image