Driftinformation

Personal från Finspångs Tekniska Verk lagar en vattenläckaHär visar vi information om planerade och oplanerade avbrott för vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, gator och vägar i vår kommun.

Vid driftstörningar jobbar vi så fort vi kan för att de som berörs snabbt ska kunna använda sin tjänst igen. Vid planerade avbrott förbereder vi oss noga och vi arbetar kontinuerligt med förebyggande åtgärder och bra underhåll för att minimera antalet avbrott.

Driftinformation

17 mars 2012 kl. 20:14

Vattenläcka i Byle

Just nu arbetar vi med att laga en vattenläcka i Byle. För närvarande är det störningar i vattenleveransen i hela området.

Läs hela nyheten

14 mars 2012 kl. 14:35

Störningar i vattenleveransen i Byle

För att förbättra dricksvattenkvaliteten, kommer Pollex AB på uppdrag av Finspångs Tekniska Verk AB att spola och rensa vattenledningsnätet i delar av kommunen. Vi har spolat vattenledningsnätet i Hävla och Igelfors och fortsätter nu med Byle.

Läs hela nyheten

14 mars 2012 kl. 14:35

Störningar i vattenleveransen i Hävla och Igelfors

För att förbättra dricksvattenkvaliteten, kommer Pollex AB på uppdrag av Finspångs Tekniska Verk AB att spola och rensa vattenledningsnätet i delar av kommunen. Vi börjar med att utföra renspolning av vattenledningsnätet i Hävla och Igelfors.

Läs hela nyheten

08 mars 2012 kl. 13:29

Vattenläckan Rejmyre lagad

Vattenläckan i Rejmyre är nu lagad och vattenproduktionen är igång.

Läs hela nyheten

08 mars 2012 kl. 10:08

Vattenläcka i Rejmyre

Just nu arbetar vi med att laga en vattenläcka på Glasbruksvägen (2-24). Under grävarbetet kommer vattenleveransen att vara avstängd. Behöver du vatten finns en vattenpost öppen på Apoteksvägen.

Läs hela nyheten

01 mars 2012 kl. 08:16

Vattenläckan på Slottsvägen lagad

Större delen av Östra Finspång fick sitt dricksvatten tillbaks redan vid 19-tiden igår kväll och något senare lagades läckan på Slottsvägen så nu fungerar vattenleveranserna normalt igen.Vattnet kan vara missfärgat så låt gärna kallvattenkranen få stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen.

Läs hela nyheten

29 februari 2012 kl. 17:38

Vattenläcka på Slottsvägen påverkar Östra Finspång

En vattenläcka på Slottsvägen har påverkat vattenleveransen på Östra sidan av Finspång under seneftermiddagen onsdagen den 29 februari.

Läs hela nyheten

16 februari 2012 kl. 13:41

Läckan vid Linköpingsvägen lagad

Nu har vi lagat vattenläckan i Falla (Linköpingsvägen vid Slåttervägen) och vattenleveransen till området fungerar normalt. Eventuella missfärgningar av vattnet försvinner om du låter kallvattenkranen stå öppen en stund.

Läs hela nyheten

16 februari 2012 kl. 09:49

Vattenläcka Linköpingsvägen

Just nu arbetar vi med att laga en vattenläcka vid Linköpingsvägen, i området vid Slåttervägen. På grund av grävarbetet kommer vattenförsörjningen periodvis att vara avstängd i Falla men vi räknar med att ha åtgärdat läckan under dagen.

Läs hela nyheten

13 februari 2012 kl. 09:54

Omläggning av VA-ledningar i Borggård

vägarbeteMed start denna vecka (V7) och fram till maj månad arbetar vi med att lägga om vatten- och avloppsledningar från Bruket utmed Skidbacksvägen i Borggård.

Läs hela nyheten

39 av 41

  1. «
  2. <
  3. 37
  4. 38
  5. 39
  6. 40
  7. 41
  8. >

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image