Driftinformation

Personal från Finspångs Tekniska Verk lagar en vattenläckaHär visar vi information om planerade och oplanerade avbrott för vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, gator och vägar i vår kommun.

Vid driftstörningar jobbar vi så fort vi kan för att de som berörs snabbt ska kunna använda sin tjänst igen. Vid planerade avbrott förbereder vi oss noga och vi arbetar kontinuerligt med förebyggande åtgärder och bra underhåll för att minimera antalet avbrott.

Driftinformation

26 april 2012 kl. 07:47

Vattenläcka vid Husarvägen, Viggestorp

Nu har ännu en vattenläcka hittats i området kring Husarvägen, Viggestorp. Vi arbetar med att åtgärda problemen men på grund av grävarbetet kommer vattenförsörjningen periodvis att vara avstängd i området. Vi räknar med att ha åtgärdat läckan under dagen.

Läs hela nyheten

25 april 2012 kl. 08:03

Vattenläckan på Bergslagsvägen lagad

I går kväll lagade vi läckan på Bergslagsvägen och vattenleveransen fungerar återigen normalt i området. När vattnet återkommer kan det vara missfärgat. Låt i så fall kallvattenkranen få stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen.

Läs hela nyheten

25 april 2012 kl. 07:59

Vattenläckan i Viggestorp lagad

Vattenläckan i Viggestorp vid området Fridhemsvägen/Husarvägen är nu lagad och vattenleveransen fungerar normal igen. Tänk på att när vattnet återkommer kan det vara missfärgat. Låt kallvattenkranen få stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen.

Läs hela nyheten

25 april 2012 kl. 07:59

Vattenläcka Viggestorp

Just nu arbetar vi med en läcka i Viggestorp vid området Fridhemsvägen/Husarvägen. På grund av grävarbetet kommer vattenförsörjningen periodvis att vara avstängd i området men vi räknar med att ha åtgärdat läckan under dagen.

Läs hela nyheten

24 april 2012 kl. 15:53

Vattenläcka Bergslagsvägen

Just nu arbetar vi med en vattenläcka vid Bergslagsvägen 50. Störningar i vattenleveransen för de närboende kan förekomma. Vi räknar med att ha åtgärdat läckan under kvällen. När vattnet återkommer kan det vara missfärgat. Låt i så fall kallvattenkranen få stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut.

Läs hela nyheten

17 april 2012 kl. 13:10

Vattenläckan på Östermalmsvägen lagad

Nu har vi lagat läckan på Östermalmsvägen och vattenleveransen fungerar normalt. När vattnet återkommer kan det vara missfärgat. Låt i så fall kallvattenkranen få stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen.

Läs hela nyheten

17 april 2012 kl. 07:17

Vattenläcka Östermalmsvägen

Just nu arbetar vi med att laga en vattenläcka som påverkar kunder vid Östermalmsvägen 29-39 samt området vid korsningen Stora Allén/Östermalmsvägen. På grund av grävarbetet kommer vattenförsörjningen periodvis att vara avstängd i området.

Läs hela nyheten

11 april 2012 kl. 15:35

Vattenläcka Skathagsvägen

Under dagen har vi arbetat med en vattenläcka som berör boende på Skathagsvägen 34,36,38 och 40. Vattenleveransen är igång men arbetet återupptas imorgon torsdag. När vattnet stängs av finns en brandpost öppen där vatten finns att tillgå.

Läs hela nyheten

29 mars 2012 kl. 08:29

Störningar i vattenleveransen i nordvästra Finspång

För att förbättra dricksvattenkvaliteten, kommer Pollex AB på uppdrag av Finspångs Tekniska Verk AB att spola och rensa vattenledningsnätet i delar av kommunen. Nu är det dags att utföra renspolning av vattenledningsnätet i nordvästra Finspång.

Läs hela nyheten

18 mars 2012 kl. 10:09

Vattenläckan i Byle lagad

Nu är vattenläckan i Byle åtgärdad och vattenleveransen fungerar normalt. Tänk på att när vattnet återkommer kan det vara missfärgat. Låt i så fall kallvattenkranen få stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen. 

Läs hela nyheten

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image