Driftinformation

Personal från Finspångs Tekniska Verk lagar en vattenläckaHär visar vi information om planerade och oplanerade avbrott för vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, gator och vägar i vår kommun.

Vid driftstörningar jobbar vi så fort vi kan för att de som berörs snabbt ska kunna använda sin tjänst igen. Vid planerade avbrott förbereder vi oss noga och vi arbetar kontinuerligt med förebyggande åtgärder och bra underhåll för att minimera antalet avbrott.

Driftinformation

23 februari 2017 kl. 09:05

Begränsad framkomlighet cykelväg -Grostorp

driftstörning åtgärdad arbetet klartIdag påbörjar vi ett arbete med byte av en avstängningsventil på cykelvägen vid Grostorp. Grävarbetet medför att framkomligheten på cykelvägen är begränsad. Vi ber alla trafikanter ta det extra lugnt. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger.

Läs hela nyheten

17 februari 2017 kl. 08:40

Avbrott i vattenleveransen den 17 februari på Västra Högbyvägen

driftsinformation varningFredagen den 17 februari klockan 10-13 får våra kunder på Västra Högbyvägen avbrott i vattenleveransen. Avbrottet beror på arbete i ledningsnätet.

Läs hela nyheten

14 februari 2017 kl. 12:18

Fortsatt stängt för genomfart på Västra Högbyvägen

driftsinformation varningArbetet i ledningsnätet vid Västra Högbyvägen 7 förlängs, vilket innebär att vägen är fortsatt avstängd för genomfart under resterande dagar i denna vecka (v. 7). Vi ber alla trafikanter ta det extra lugnt i området.

Läs hela nyheten

10 februari 2017 kl. 13:40

Västra Högbyvägen avstängd för genomfart

driftsinformation varningPå grund av arbete i ledningsnätet vid Västra Högbyvägen 7 är vägen avstängd för genomfart från och med fredag 10 februari klockan 14:00 till och med onsdag morgon 15 februari. Vi ber alla trafikanter ta det extra lugnt i området.

Läs hela nyheten

10 februari 2017 kl. 13:36

Vattenleveransen fungerar igen i området vid Skäggebyvägen

driftstörning åtgärdad arbetet klartNu fungerar vattenleveransen igen för våra kunder i området vid Skäggebyvägen. Tänk på att när vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och tryckförändringar (luft) kan förekomma. Låt i så fall kallvattenkranen stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger.

Läs hela nyheten

09 februari 2017 kl. 08:13

Avbrott i vattenleveransen i området kring Skäggebyvägen - Sjömansängsvägen den 10 februari

driftsinformation varningFredagen den 10 februari klockan 08:00-13:00 får våra kunder på Skäggebyvägen, räknat från Rejmes fram till och med Sjömansängsvägen avbrott i vattenleveransen. Avbrottet i beror på arbete i ledningsnätet.

Läs hela nyheten

08 februari 2017 kl. 16:04

Vattenleveransen fungerar igen på Skäggebyvägen

driftstörning åtgärdad arbetet klartNu fungerar vattenleveransen igen för våra kunder på Skäggebyvägen och Ekedalsvägen.

Läs hela nyheten

08 februari 2017 kl. 14:48

Vattenläcka vid Skäggebyvägen

driftsinformation-stoppJust nu lagar vi en läcka vid Skäggebyvägen och det medför att våra kunder på Skäggebyvägen 1-7 samt hela Ekedalsvägen får avbrott i vattenleveransen.

Läs hela nyheten

08 februari 2017 kl. 08:14

Begränsad framkomlighet på Skäggebyvägen

driftsinformation varningIdag byter vi en avstängningsventil vid Skäggebyvägen 7. Grävarbetet medför att ett körfält stängs av och att framkomligheten är begränsad. Vi ber alla trafikanter ta det extra lugnt. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger.

Läs hela nyheten

07 februari 2017 kl. 15:13

Vattenleveransen fungerar igen i Lotorp samt på Dragonvägen och Pionjärvägen

driftstörning åtgärdad arbetet klartNu fungerar vattenleveransen igen för våra kunder i de delar av Lotorp samt Dragonvägen och Pionjärvägen som berördes av avbrott idag.

Läs hela nyheten

2 av 42

  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
  8. »

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image