Driftinformation

Personal från Finspångs Tekniska Verk lagar en vattenläckaHär visar vi information om planerade och oplanerade avbrott för vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, gator och vägar i vår kommun.

Vid driftstörningar jobbar vi så fort vi kan för att de som berörs snabbt ska kunna använda sin tjänst igen. Vid planerade avbrott förbereder vi oss noga och vi arbetar kontinuerligt med förebyggande åtgärder och bra underhåll för att minimera antalet avbrott.

Driftinformation

19 september 2017 kl. 14:15

Fjärrvärmeavbrott den 28 september i Nyhem

driftsinformation varningTorsdagen den 28 september mellan klockan 8-16 får våra kunder i följande områden avbrott i fjärrvärmeleveransen:

Läs hela nyheten

19 september 2017 kl. 10:30

Fjärrvärmeavbrott den 4 oktober i västra Finspång och Nyhem

driftsinformation varningOnsdagen den 4 oktober klockan 8-12 får våra kunder i följande områden avbrott i fjärrvärmeleveransen:

Läs hela nyheten

07 september 2017 kl. 14:27

Avbrott i fjärrvärmeleveransen i villaområdet Dunderbacksvägen den 13/9

driftsinformation varningOnsdagen den 13 september kl. 8-16 kommer det bli avbrott i fjärrvärmeleveransen för våra kunder på Dunderbacksvägen 1-16, 20, 22, 24, 26, 28 och 30. Varmvatten och värme kommer därför inte att fungera men kallvattenleveransen kommer att fungera som vanligt. Avbrottet beror på underhållsarbete i ledningsnätet och vi arbetar för att avbrottet skall bli så kortvarigt som möjligt.

Läs hela nyheten

04 september 2017 kl. 13:43

Provtagning visar att badvattnet är bra vid Köp och Doversund

Efter ledningsläckaget vecka 34 vid Skutbosjön har badvattenprover tagits vid badplatserna i Doversund och Köp. Analyssvaren visar att vattnet bedöms som bra badvatten vid provtagningspunkterna. 

Läs hela nyheten

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image