Driftinformation

Personal från Finspångs Tekniska Verk lagar en vattenläckaHär visar vi information om planerade och oplanerade avbrott för vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, gator och vägar i vår kommun.

Vid driftstörningar jobbar vi så fort vi kan för att de som berörs snabbt ska kunna använda sin tjänst igen. Vid planerade avbrott förbereder vi oss noga och vi arbetar kontinuerligt med förebyggande åtgärder och bra underhåll för att minimera antalet avbrott.

Driftinformation

23 mars 2017 kl. 08:10

Vattenläckan vid Vibjörnsparken kan ge grumligt vatten

driftsinformation varningVattenläckan vid rv 51 i höjd med Vibjörnsparken är relativt stor och kan medföra att många kunder får grumligt vatten under dagen. Låt i så fall kallvattenkranen stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger.

Läs hela nyheten

23 mars 2017 kl. 07:37

Vattenläcka vid väg 51 i höjd med Vibjörnsparken

driftsinformation-stoppJust nu lagar vi en vattenläcka vid Riksväg 51 i höjd med Vibjörnsparken. Det medför att framkomligheten i körbanan utmed Vibjörnsparken är begränsad. Abonnenter i området kan bli utan vatten, beroende på omfattning av läckan. Vi uppdaterar med mer information under dagen.

Läs hela nyheten

21 mars 2017 kl. 17:02

Nu är läckan på Grytgölsvägen lagad

driftstörning åtgärdad arbetet klartNu fungerar vattenleveransen igen för våra kunder på Grytgölsvägen och Örtagsvägen. Tänk på att när vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och tryckförändringar (luft) kan förekomma. Låt i så fall kallvattenkranen stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger.

Läs hela nyheten

21 mars 2017 kl. 14:16

Avbrott i vattenleveransen vid Grytgölsvägen och Örtagsvägen

driftsinformation-stoppJust nu lagar vi en läcka vid Grytgölsvägen och det medför att våra kunder på Grytgölsvägen 13, 14, 16, 18, 20 samt Örtagsvägen 17, 34, 36 får avbrott i vattenleveransen. En brandpost är öppen på Ljummavägen 7 för avhämtning av dricksvatten.

Läs hela nyheten

09 mars 2017 kl. 11:05

Vattenleveransen fungerar igen på Norra Storängsvägen o Skiftesvägen

driftstörning åtgärdad arbetet klartNu fungerar vattenleveransen igen för våra kunder på Norra Storängsvägen och Skiftesvägen. Tänk på att när vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och tryckförändringar (luft) kan förekomma. Låt i så fall kallvattenkranen stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger.

Läs hela nyheten

09 mars 2017 kl. 09:52

Avbrott i vattenleveransen den 9/3 på Norra Storängsvägen

driftsinformation-stoppTorsdagen den 9 mars klockan 10-12 får boende på Skiftesvägen och Norra Storängsvägen 50 och uppåt avbrott i vattenleveransen. Avbrottet beror på arbete i ledningsnätet. Tänk på att när vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och tryckförändringar (luft) kan förekomma. Låt i så fall kallvattenkranen stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger.

Läs hela nyheten

06 mars 2017 kl. 10:19

Strömavbrott i Grytgöl/Ljusfallshammarområdet påverkar vattenleveransen

driftsinformation-stoppEnligt Vattenfalls webbplats har de ett pågående strömavbrott i området Grytgöl-Ljusfallshammar. Strömavbrottet medför att vår vattenleverans inte fungerar normalt. Enligt Vattenfall beräknas strömavbrottet vara avhjälpt klockan 13:00 och då bör även vår vattenleverans börja fungera igen.

Läs hela nyheten

27 februari 2017 kl. 12:07

Begränsad framkomlighet till båtbryggan vid Slottsvägen

driftsinformation varningJust nu byter vi dagvattenledningar vid Slottsvägen, i höjd med båtbryggan. Grävarbetet medför begränsad framkomlighet till själva bryggan. Projektet är beräknat att vara klart i mitten av mars.

Läs hela nyheten

24 februari 2017 kl. 11:32

Vattenleveransen fungerar igen på Rötkärrsvägen i Lotorp

driftstörning åtgärdad arbetet klartNu fungerar vattenleveransen igen för våra kunder på Rötkärrsvägen i Lotorp. Tänk på att när vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och tryckförändringar (luft) kan förekomma. Låt i så fall kallvattenkranen stå öppen en stund tills vattnet ser klart ut igen. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger.

Läs hela nyheten

23 februari 2017 kl. 15:07

Avbrott i vattenleveransen på Rötkärrsvägen i Lotorp

driftsinformation-stoppFredagen den 24 februari fr o m klockan 08:00 får våra kunder på Rötkärrsvägen i Lotorp avbrott i vattenleveransen. Avbrottet beror på lagning av vattenläcka.En brandpost finns öppen mitt emot "kiosken i Lotorp", för avhämtning av dricksvatten.

Läs hela nyheten

1 av 42

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. >
  7. »

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image