Tävla med ditt bästa städtips

06 april 2017 kl. 10:20

Idéer om #rentfinspång? Vinn presentkort till Kulturhuset eller Medley, Arena Grosvad!

Vad är ditt bästa tips för ett rent Finspång? Vi hoppas på bra ideér och städtips i en tävling på Instagram/Facebook med presentkort till Kulturhuset eller Medley, Arena Grosvad som priser.
Vi vill samla goda tips och idéer hur vår kommun kan bli ännu snyggare och tryggare och drar därför igång en tävling på Instagram/Facebook under #rentfinspång. För att vara med och tävla ska du plocka ett skräp, ta en bild/filma och tagga #rentfinspång på Instagram eller Facebook. Glöm inte att skriva vad som är ditt bästa tips för ett rent Finspång. 
Du behöver ha en öppen användarprofil på Instagram eller göra ditt tävlingsbidrag till ett offentligt inlägg på Facebook. Vi vill ha ditt bidrag senast 12 maj, 2017. En jury utser tre vinnare. Vinsterna består av presentkort till Kulturhuset i Finspång eller Medley, Arena Grosvad. Mer information och tävlingsregler hittar du här…

Vi håller Finspång rent

Vad är ditt bästa tips för ett rent Finspång? Vi hoppas på bra ideér och städtips i en tävling på Instagram/Facebook med presentkort till Kulturhuset eller Medley, Arena Grosvad som priser.

Vi vill inspirera andra, samla goda tips och idéer hur vår kommun kan bli ännu snyggare och tryggare och drar därför igång en tävling på Instagram och Facebook under #rentfinspång.

Så här tävlar du!

För att vara med och tävla ska du plocka ett skräp, ta en bild/filma och tagga #rentfinspång på Instagram eller Facebook. Glöm inte att skriva vad som är ditt bästa tips för ett rent Finspång. 

Du behöver ha en öppen användarprofil på Instagram eller göra ditt tävlingsbidrag till ett offentligt inlägg på Facebook. Vi vill ha ditt bidrag senast 12 maj, 2017.

En jury utser tre vinnare.

Vinsterna består av presentkort till Kulturhuset i Finspång eller Medley, Arena Grosvad.

Här kan du läsa mer om tävlingen och tävlingsreglerna!

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image