Var med och hjälp Skräp hem! Sista anmälningsdag är 26 mars.

20 mars 2017 kl. 10:33

Skräp är gladSkynda att anmäla dig till Vi håller Finspång rent! Sista anmälningsdag är 26 mars. Utmana din arbetsplats, din förening eller organisation och var med och hjälp Skräp hem!

Hittills har rekordmånga (2 127 st) glada skräpplockare anmält sitt deltagande till Vi håller Finspång rent, Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Har du inte anmält dig än så är det inte försent - anmälningstiden inte går ut förrän den 26 mars.

För dig inom skolvärlden
Anmäl dig och din klass/förskola senast den 26 mars för att vara säker på att få material. Det gör du genom att gå in på Håll Sverige Rents webbplats. Länk hittar du i kolumnen till höger.

Materialet till Vi håller Finspång rent består av sopsäckar, mindre skräppåsar, engångshandskar samt skräpspel. Vi ordnar så att materialet kommer ut till anmälda skolor och förskolor under vecka 16.

Vi håller Finspång rentVecka 17 (24-28 april) är kommunens kampanjvecka och vi rekommenderar att du använder den veckan som riktmärke när ni planerar era skräpplockaraktiviteter. Behövs hjälp med hämtning av insamlat skräp är du välkommen att kontakta Ulf Karlsson, Sjömansängs återvinningscentral. Kontaktinformation hittar du i kolumnen till höger. Sortera återvinningsmaterial (papper, glasförpackningar, plastförpackningar, metallförpackningar), brännbart, metall samt icke brännbart för sig så långt det går.

Övriga intresserade skräpplockare
Självklart är företag, föreningar, organisationer och privatpersoner varmt välkomna att delta i storstädningen av kommunen! Även ni anmäler er på Håll Sverige Rents webbplats (länk finns i kolumnen till höger). Alla anmälda deltagare innan 26 mars får kostnadsfritt skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar, soppåsar och skräpspel. Materialet finns att hämta på Sjömansängs återvinningscentral under vecka 16. Heja Finspång!

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image