Arbete och näringsliv

Finspång är en levande industriort med ett näringsliv som har en unik struktur med såväl småföretag, mindre industrier och flera världsledande internationella företag.

Näringslivsrådet driver frågor som rör Finspångs näringsliv

Finspångs kommun har ett näringslivsråd som består av representanter från näringslivet, ledande politiker och ansvariga tjänstemän. Det ska driva idéer och frågor som rör företagandet i Finspångs kommun i syfte att skapa attraktionskraft för nyföretagande och företagsetableringar i kommunen.

Om du som företagare har något som du vill lyfta fram i våra diskussioner så kan du göra detta via näringslivsrådets sida.

Nyheter

05 april 2018 kl. 13:52

Finspång på nätverksträff för starka industrikommuner

Anders, Ulrika och JohanLedande politiker och tjänstemän i de starka industrikommunerna träffas just nu för att diskutera viktiga framtidsfrågor. Och Finspångs kommun finns på plats! Läs hela nyheten

12 februari 2018 kl. 16:00

Vi söker gymnasieungdomar som vill feriearbeta

en grupp ungdomar pratar med tre vuxna utomhus, fotograf Michael Holmström.Finspångs kommun söker ungdomar som vill feriearbeta sommaren 2018 inom barnomsorg, bibliotek, äldreomsorg, lokalvård, vaktmästeri eller som ungdomsledare. Läs hela nyheten

Se fler nyheter »

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image