Dygnet-runt-barnomsorg

Högklints förskola

Sektor utbildning kommer att starta upp dygnet-runt-barnsomsorg på Högklints förskola från och med den 1 september 2018.

Dygnet-runt-barnomsorg kommer att erbjudas för barn som fyllt ett år senast den 31 juli det år barnet börjar förskoleklass. Verksamheten kommer att vara ett komplement till förskolan för vårdnadshavare som uppfyller villkoren i Regler och riktlinjer och vars arbetstider inte stämmer överens med förskolornas vanliga öppettider kl. 06.00-18.00.

Dygnet-runt-barnomsorg kommer att vara öppen på kvällar, nätter, tidiga morgnar och helger.

Det kommer att finnas två olika alternativ vid inskrivning av barnet.

  1. Barnet kan vistas på valfri förskola under dagtid och kan sedan komma till dygnet- runt-omsorgen när den vanliga förskolan har stängt för dagen. Vårdnadshavarna ansvarar då för att hämta och lämna sitt barn mellan de olika verksamheterna. 

  2. Barnet är inskrivet på Högklints förskola där dygnet-runt-barnomsorgen finns, vilket innebär att personalen ansvarar för att lämna/hämta barnet mellan de olika verksamheterna.

Mer om villkoren finns att läsa i Information om riktlinjer, regler och avgifter gällande förskola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet för barn i åldern regler och riktlinjer 1-13 år (PDF-fil 100 kb öppnas i ett nytt fönster).  

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image