Arbete och näringsliv

Finspång är en levande industriort med ett näringsliv som har en unik struktur med såväl småföretag, mindre industrier och flera världsledande internationella företag.

Näringslivsrådet driver frågor som rör Finspångs näringsliv

Finspångs kommun har ett näringslivsråd som består av representanter från näringslivet, ledande politiker och ansvariga tjänstemän. Det ska driva idéer och frågor som rör företagandet i Finspångs kommun i syfte att skapa attraktionskraft för nyföretagande och företagsetableringar i kommunen.

Om du som företagare har något som du vill lyfta fram i våra diskussioner så kan du göra detta via näringslivsrådets sida.

Nyheter

20 november 2017 kl. 16:29

Finspång näst bäst i länet på tillväxt

Diplom för näst bästa tillväxt 2017Finspångs kommun placerar sig på andraplats när kreditupplysningsföretaget Syna listar de bästa tillväxtkommunerna i Östergötland. Priset baserat på tre värden: ökning av omsättning, ökning av antalet anställda och ökad vinst. Alla aktiebolag i kommunen som har ökat sin omsättning, nyanställt och gått med vinst har bidragit till Finspångs kommuns placering. Första plats gick till Norrköpings kommun. Läs hela nyheten

26 september 2017 kl. 13:33

Finspång backar i ranking av företagsklimatet

Varje år presenterar Svenskt Näringsliv en ranking av företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner. Läs hela nyheten

Se fler nyheter »

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image