Arbete och näringsliv

Finspång är en levande industriort med ett näringsliv som har en unik struktur med såväl småföretag, mindre industrier och flera världsledande internationella företag.

Näringslivsrådet driver frågor som rör Finspångs näringsliv

Finspångs kommun har ett näringslivsråd som består av representanter från näringslivet, ledande politiker och ansvariga tjänstemän. Det ska driva idéer och frågor som rör företagandet i Finspångs kommun i syfte att skapa attraktionskraft för nyföretagande och företagsetableringar i kommunen.

Om du som företagare har något som du vill lyfta fram i våra diskussioner så kan du göra detta via näringslivsrådets sida.

Nyheter

10 maj 2017 kl. 11:49

Locker room talk från Finspång blev årets UF-företag i Sverige

UF-lärare Mikael Sjöberg, Shanga Aziz, Rogerio Silva och rådgivare Anna Hellerstedt.På SM i Ung Företagsamhet den 9 maj gick priset Årets UF-företag till Locker room talk i Finspång. Med hjälp av föreläsningar för unga pojkar vill UF-företaget förändra machokulturen i omklädningsrummen. Läs hela nyheten

08 maj 2017 kl. 14:09

Northvolt har besökt Norrköping/Finspång för sin jätteetablering

Northvolt AB ser Norrköping/Finspång som en kandidat för sin jätteetableringen av Europas första fabrik för litiumbatterier i Sverige. Under söndagen besökte Northvolt Norrköping för att få mer information om etableringsmöjligheterna. Läs hela nyheten

Se fler nyheter »

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image