Nattvandrare

Nattvandrare

Nattvandrarna är en grupp med frivilliga vuxna som genom att finnas ute på framför allt helgnätter ökar tryggheten för barn och ungdomar.

Barn och ungdomar i kombination med alkohol och droger kan sluta mycket illa. Genom att nattvandrarna finns ute och kan observera, stödja eller bistå undgomarna minskar risken för att barnen och ungdomarna kommer till skada.

I Finspång finns i dag ett gott samarbete mellan myndigheter och frivilliga nattvandrare framförallt med fokus på de stora ungdomshelgerna.

Gör en insats - du är ovärderlig

Nattvandring är en ovärderlig insats som uppskattas inte minst av tonåringarna själva. Men det behövs fler vuxna som vill vara ute och vandra. Ju fler vuxna som finns ute bland våra ungdomar desto större är chansen att upptäcka och förhindra hotfulla situationer.

Så nästa gång du funderar över vad  alla tonåringar gör på kvällarna nere i centrum, följ med och prova på att nattvandra du också.

Nattvandrarna träffas en gång i månaden

Är du intresserad av att börja Nattvandra är du välkommen till ett av våra månadsmöten där du kan få mer information.

Nattvandrarna träffas vanligtvis första måndagen i månaden klockan 17.30 i Behandlingsteamets lokal på Vallonvägen 15.

Läs mer om nattvandrarna i Finspång i artikel från det lokala annonsbladet Fokus Finspång (pdf fil, 362 kb, öppnas i nytt fönster)

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image