Välkommen till Bergslagstorget sommaren 2018

07 juni 2018 kl. 00:00

I år har vi valt att ge torget ett cirkustema!
Så klart hänger valet av tema för sommaren ihop med nycirkusfestivalen ”Cirkusslottet” som går av stapeln mellan 10 till 19 augusti. Men vi börjar cirkusen redan i juni -och du är välkommen att delta!

Vår ”cirkusmanege” erbjuder 170 kvadratmeter för lek och träning. Kanske slår du en kullerbytta eller prövar att gå på händer? Du kan också klänga på våra halvklot eller balansera på våra steppers. Hoppa hage – varsågod! Runt manegen ligger 600 kvadratmeter grönt gräs – om än inte helt äkta. Här kan du sitta på bänkar, soffor eller prova någon av våra hängstolar och njuta av träd och blommor. Kanske köper du en glass eller en svalkande dryck eller varför inte ta med dig en picknick-korg och några Bergslagstorgetvänner. Dessutom kommer du att hitta ett utebibliotek och ytterligare tips om vad du kan göra i Finspång. På Bergslagsvägen hittar du mer att göra: här kan du och dina vänner spela schack i storformat – eller Fia med knuff! Hittar du ut ur labyrinten?

Vi påbörjar arbetet med allt detta måndag 28 maj. Målet är att allt ska stå klart till midsommar. För er som ska besöka Finspångs centrum använd parkering vid Lidl, p-huset vid Hotell De Geer, p-huset vid kommunhuset eller grusparkeringen söder om kommunhuset för att sedan promenera in till centrum.

För att skapa sommartorget 2018 kommer sträckan på Bergslagsvägen utanför Joan´s att stängas av för biltrafik från och med 11 juni. I samband med detta vill vi vädja till dig som bilist: för allas trevnad och säkerhet använd inte centrumgatorna som genomfartsled utan välj i första hand riksväg 51 som transportväg.

Här (PDF-fil 184 Kb Öppnas i ett nytt fönster) finns en karta över aktuellt område.

Varmt välkommen!

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image