Vinnare i tävlingen "Cykla i Finspång"

08 oktober 2018 kl. 13:40

Jan-Erik Andersson blev den lycklige vinnaren i tävlingen "Cykla i Finspång" som arrangerades som en del i trafikantveckan 2018. 

Tävlingen bestod i att ta en cykel-selfi med tydlig koppling till Finspång, motivera vad det bästa med cykling i Finspång är samt att besvara frågan "Var kan du pumpa cykeldäcken i Finspång?".  

Prisutdelning på mässan Finns i FinspångJan-Erik vinnare Cykla i Finspång

Under lördagen 6 oktober fick en glad Jan-Erik mottaga sin vinst under mässan Finns i Finspång. Vinsten bestod av en presentcheck för en cykel och hjälm till ett värde av 6500 kronor. 

Juryns motivering 

Jan-Erik tilldelas priset för tävlingen ”Cykla i Finspång” med motiveringen att Jan-Erik har på ett kreativt och inspirerande sätt förmedlat och visat sin positiva upplevelse av vad cykling i Finspång innebär för honom. Samt svarat korrekt på tävlingsfrågan ”Var kan du pumpa cykeldäcken i Finspång?”.  

Jan-Erik tilldelas priset för tävlingen ”Cykla i Finspång” med motiveringen att 
Jan-Erik har på ett kreativt och inspirerande sätt förmedlat och visat sin positiva upplevelse av vad cykling i Finspång innebär för honom. Samt svarat korrekt på tävlingsfrågan ”Var kan du pumpa cykeldäcken i Finspång?”.  Jan-Erik tilldelas priset för tävlingen ”Cykla i Finspång” med motiveringen att Jan-Erik har på ett kreativt och inspirerande sätt förmedlat och visat sin positiva upplevelse av vad cykling i Finspång innebär för honom. Samt svarat korrekt på tävlingsfrågan ”Var kan du pumpa cykeldäcken i Finspång?”.  

Jan-Eriks tävlingsbidragJan-Erik vinnare Cykla i Finspång

Svar på frågan: 
Pumpa kan jag göra vid gamla stationsbyggnaden, Finnvedsvägen, och vid parkeringen Vibjörnsparken. Siemens har ytterligare en ”pumpstation” i slutet på cykelstället vid huvudentre’parkeringen.

Motovering till vad det bästa med cykla i Finspång:
Cykla i Finspång är fantastiskt, suveräna cykelvägar i naturskön miljö, både inom och utanför samhället. Och inte minst den pågående säkerhetsuppgraderingen som görs nu!!! Wow vad bra det blir.

Ett stort grattis till Jan-Erik önskar Finspångs kommun! 

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image