Tävling ”Cykla i Finspång” – vinn en cykel och hjälm!

17 september 2018 kl. 15:32

Kvinna med elcykel, foto Åsa RundgrenFinspångs kommun genomför en tävling där du har chansen att vinna en cykel och hjälm. 

Läs igenom tävlingsreglerna innan du deltar i tävlingen, 

Tävlingsregler ”Cykla i Finspång” (pdf). 

Priset

Priset består av en cykel och hjälm till ett värdet av 6500 kronor.

Obs! Bilden är endast ett exempel, ej den faktiska cykel och hjälm man vinner. 

Tävlingen

Tävlingen går ut på att svara rätt på frågan ”Var kan du pumpa cykeldäcken i Finspång?”, skriva en motivering till vad det bästa med cykling i Finspång är samt ta en cykel-selfi med tydlig koppling till Finspång kommun. 

Ledtråd till svaret finns på någon av länkarna under "Mer information".

Du skickar in ditt tävlingsbidrag (selfi, motivering och rätt svar på frågan) till vaxeln@finspang.se senast 30 september 2018. 

Tävlingen pågår mellan 17-30 september 2018. 

Lycka till! 

En del av Europeiska Trafikantveckan

tafikantveckanFinspångs kommun genomför tävlingen för att minska pendling med bil som en del av Europeiska Trafikantveckan, som äger rum 16-22 september varje år. Syftet med Trafikantveckan är att underlätta och uppmuntra till hållbara transporter. Årets slogan är "Variera dina resor!" för att lyfta fram idén om att variera sitt resande och använda olika färdmedel för att ta sig runt i stadsområden. Mer information om Trafikantveckan och alla olika initiativ som genomförs runt om i Europa finns via länken till höger på sidan.

Finspångs kommun genomför en tävling där du har chansen att vinna en cykel och hjälm. 
Läs igenom tävlingsreglerna innan du deltar i tävlingen, 
Tävlingsregler ”Cykla i Finspång” (pdf. Öppnas i nytt fönster). 
Tävlingen går ut på att svara rätt på frågan ”Vart kan du pumpa cykeldäcken i Finspång?”, skriva en motivering till vad det bästa med cykling i Finspång är samt ta en cykel-selfi med tydlig koppling till Finspång kommun. 
Ledtråd till svaret finns på någon av länkarna under ----
Du skickar in ditt tävlingsbidrag (selfi, motivering och rätt svar på frågan) till vaxeln@finspang.se senast 30 september 2018. 
Tävlingen pågår mellan 17-30 september 2018. 
Lycka till! 
En del av Europeiska Trafikantveckan
Finspångs kommun genomför tävlingen för att minska pendling med bil som en del av Europeiska Trafikantveckan, som äger rum 16-22 september varje år. Syftet med Trafikantveckan är att underlätta och uppmuntra till hållbara transporter. Årets slogan är "Variera dina resor!" för att lyfta fram idén om att variera sitt resande och använda olika färdmedel för att ta sig runt i stadsområden. Mer information om Trafikantveckan och alla olika initiativ som genomförs runt om i Europa finns via länken till höger på sida

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image