Finspångs kommun

Arbetet med Vibjörnsparken fortsätter - invigning 1 december

20 september 2017 kl. 07:00

Arbetet i Vibjörnsparken går vidare och nu börjar det synas hur lekparken tar form. Invigning av hela parken sker 1 december.

Lekpark i Vibjörnsparken anläggsGångvägen blir delvis lerig och trång att röra sig på, men entreprenören gör sitt bästa för att hålla gångvägen tillgänglig för alla som vill passera.

Skadade träd tas ner

I och med arbetet med lekparken har man upptäckt att två närliggande ekar är skadade efter att den gamla ladan brändes upp. Träden är i så dåligt skick att de behöver tas ner av säkerhetskäl. I lekparken kommer 15 nya träd att planteras, bland dessa finns Pelarkärrek och Ullungrön.

Naturinspirerad lekpark

Lekparken som anläggs är naturinspirerad med förhoppningen att barnen kommer att trivas bland kojor, labyrinter, trädjur, klätterväggar, gungor och sandlådor. Till stor del kommer stockar som hämtas från kommunens skogar att användas i anläggningen av lekparken.

Invigning 1 december

Hela parken invigs fredag 1 december klockan 16.00. Förutom invigningstal bjuds på underhållning och möjlighet att grilla medhavd korv eller liknande. Varmt välkommen!

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image