För dig som elev

Denna sida är till för dig som gymnasieelev för att du snabbt skall hitta information som berör din vardag i skolan. I vänsterkanten har vi samlat det vi tror du behöver veta för att vardagen ska fungera.

Här hittar du även länkar till de olika webbaserade system som du som elev kommer att behöva använda dig av. För att logga in på dessa behöver du användarnamn och lösenord. Dessa får du av din kontaktlärare när du börjar hos oss. Skulle du tappa bort dessa, kan skolans administratörer hjälpa dig att få dom igen.

Fronter

Fronter är den lärplattform som vi använder oss av. Här kan dina lärare skapa digitala klassrum, så att du tillexempel kan komma åt material i en kurs när du är hemma. Här kan man också skapa inlämningsmappar där du kan lämna in dina arbeten digitalt. Detta är ett bra sätt att spara papper och på så sätt minska på vår miljöpåverkan.

Procapita

Procapitaswebben är det stället där du kan se din studieplan och de betyg du fått i avslutade kurser.

Skola24

Skola24 är det närvarosystem som vi använder oss av. Om du är sjuk eller frånvarande av annan anledning, är det i detta system det syns. Om du är under 18 år så erbjuds även dina föräldrar möjligheten att komma in här och se din närvaro.

Det finns inga nyheter att visa.

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image