Locker room Talk - Vann årets UF i Sverige!

10 maj 2017 kl. 05:51

Grattis till vinsten -  Vi är så stolta över er !

Under SM i Ung Företagsamhet den 9 maj utsågs vinnaren av det prestigefulla priset Årets UF-företag, Locker room talk UF.

Företaget vill med hjälp av föreläsningar för unga pojkar, förändra machokulturen i omklädningsrummen.

Vinnare av Årets UF i Sverige

Locker room talk UF består av Rogerio Silva och Shanga Aziz som båda går på Nya Bergska gymnasiet i Finspång. Juryn består av personer från näringslivet och deras motivering till priset var:
”Med en genomgående hög prestation i alla delmoment har detta UF-företag visat på sin förståelse för samtida utmaningar, sin förmåga att kunna gripa tag i och ruska om mottagaren och sin kapacitet att bygga vidare på sitt budskap. Med väl valda hjälpmedel har de presenterat och sålt in sitt koncept. Därtill har UF-företagarna visat på ett starkt lärande, ett väloljat samspel sinsemellan och en respekt för varandras roller som är genuin. Med tydlighet har de framfört hur de har utvecklats av UF-företagandet och gjort det bästa av varandras förmågor och egenskaper. UF-företaget är samtida, arbetar snabbfotat och är klockrena förebilder för Sverige till EM."Locker room talk UF består av Rogerio Silva och Shanga Aziz som båda går på Nya Bergska gymnasiet i Finspång. Juryn består av personer från näringslivet och deras motivering till priset var:

 

”Med en genomgående hög prestation i alla delmoment har detta UF-företag visat på sin förståelse för samtida utmaningar, sin förmåga att kunna gripa tag i och ruska om mottagaren och sin kapacitet att bygga vidare på sitt budskap. Med väl valda hjälpmedel har de presenterat och sålt in sitt koncept. Därtill har UF-företagarna visat på ett starkt lärande, ett väloljat samspel sinsemellan och en respekt för varandras roller som är genuin. Med tydlighet har de framfört hur de har utvecklats av UF-företagandet och gjort det bästa av varandras förmågor och egenskaper. UF-företaget är samtida, arbetar snabbfotat och är klockrena förebilder för Sverige till EM."

Kontaktformulär

Förbockade fält måste fyllas i

Jag vill:
Vilken verksamhet gäller det?


Beskrivning av ärendet:

Jag vill ha svar via:
Personuppgifter:FeedBackbutton image